Ultima actualizare: azi, 19:37

Locale

Și-a chemat prietenul la nuntă, apoi s-au cinstit și s-a ales cu condamnare

Și-a chemat prietenul la nuntă, apoi s-au cinstit și s-a ales cu condamnare. Totul s-a petrecut în Satu Mare, când un bărbat i-a făcut o vizită prietenului său pentru a-l invita la nuntă. Acesta s-a ales cu o condamnare, după ce a băut câteva pahare și s-a urcat la volan. Sentinţa a fost dată în această săptămână.

Fiind audiat, bărbatul a declarat faptul că se afla la prietenul său pentru a-l invita la nunta pe care urma să o aibă, după care stând la discuții a consumat câteva băuturi alcoolice împreună cu acesta.

La un moment dat, susţine acesta, a fost sunat de mama sa, care i-a spus că se simte rău, astfel că s-a urcat la volan și s-a deplasat spre locuința mamei sale. Pe drum a fost însă oprit de un echipaj de poliție, care i-a solicitat documentele personale și ale autoturismului și i-a fost adus la cunoștință faptul că va fi supus unei testări cu aparatul etilotest.

Cu ocazia testării sale, aparatul a indicat valoarea de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat. El a mai ținut să precizeze că nu este consumator de alcool, fiind o ocazie specială, a fost servit și a consumat câteva băuturi alcoolice cu prietenul său.

Bărbatul a scăpat de închisoare, dar s-a ales cu o condamnare cu suspendare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.