Ultima actualizare: azi, 11:55

Locale

A intrat pe toaleta unui bar și a furat 22.100 lei. Iubita l-a dat de gol

Un bărbat din municipiul Satu Mare, aflat în arest la domiciliu, a jefuit un bar intrând prin geamul de la baie. Acesta neagă toate acuzațiile, cu toate acestea, judecătorii nu l-au iertat, trimițându-l pe bărbat direct după gratii.

La data de 13 februarie 2024, în jurul orei 06:00, reprezentantul unui bar din Satu Mare a descoperit că, pe parcursul nopții, o persoană a intrat în interior prin geamul toaletei lăsat întredeschis. Din interior, bărbatul a sustras o cutie fixată sub tejgheaua barului, conținând suma de 18.000 de lei, alături de 1.500 de lei și 10 cartușe de țigări de diferite mărci. Prejudiciul total fiind estimat la 22.100 de lei.

Potrivit informaţiilor PortalSM, din imaginile surprinse de camere, se observă cum bărbatul se deplasează cu o bicicletă şi o introduce într-un gang, vis-a-vis de sediul barului. Apoi, bărbatul continuă să se plimbe între două ganguri, se deplasează la bar, de unde iese după aproximativ 8 minute, cărând un obiect voluminos în spate şi se îndreaptă spre locul în care şi-a lăsat bicicleta.

În urma percheziției domiciliare, în locuința bărbatului au fost descoperite sume de bani ascunse în diverse locuri, iar bărbatul a fost plasat în arest pentru furt calificat.

Fiind audiat, acesta nu a recunoscut săvârşirea faptei precizând că nu este persoana identificată în imagini, întrucât nu deţine o geacă de culoare roşie.

Iubita lui, însă l-a dat de gol în fața polițiștilor. Ea a povestit că în noaptea incidentului, bărbatul a intrat în casă fiind îmbrăcat într-o haină de culoare roşie cu inserții albe şi dintr-un rucsac a scos o cutie mare de metal şi mai multe pachete de ţigări. A afirmat că bunurile le are din barul frecventat de către oameni ai străzi. Acesta, cu ajutorul unui ciocan a deschis cutia, iar în interior se afla o plasă cu teancuri de bani, de diferite bancnote, respectiv, 200 lei, 100 lei, 50 lei şi 10 lei.

Bărbatul a fost condamnat de mai multe ori pentru comiterea mai multor infracțiuni contra patrimoniului, atât în ţară, cât şi în străinătate, iar acum se află după gratii pentru 30 de zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.