Ultima actualizare: azi, 18:35

Locale

Jandarm din Satu Mare judecat pentru agresarea unei copile. Faptele nu pot fi descrise într-un articol…

Un jandarm din Satu Mare este judecat în prezent la Tribunalul Militar din Cluj Napoca pentru fapte grave, comise asupra unui copil, fapte ce nu pot fi scrise într-un articol.

Potrivit foaiatransilvanana.ro, militarul este plutonier adjutant, ceea ce înseamnă că are peste 20 de ani de carieră militară şi a fost arestat anul trecut pentru agresiune sexuală împotriva unei fetițe de nouă ani.

În prezent, jandarmul se prezintă la fiecare termen de judecată, unde încearcă să își probeze nevinovăția.

În reghizitoriu, procurorii militari susțin că în perioada februarie 2019 – până la data de 13.02.2023 – când s-a săvârşit ultimul act de agresiune sexuală, a profitat de o fetiță de nouă ani prin constrângere psihică şi de starea de temere a copilului.

A comis acte abominabile

A comis acte de natură sexuală împotriva victimei în mod repetat şi în baza aceleaşi rezoluţii infracţionale.

Infracțiunea s-a comis prin atingerea în zona intimă, pe fund şi pe sâni, epilarea minorei în zona intimă, precum şi obligarea acesteia de a-l masa cu ulei pe picioare până în zona inghinală şi a-1 atinge în zona organelor genitale pe inculpat”, se arată în rechizitoriu.

De asemenea, în perioada noiembrie 2022-ianuarie 2023, jandarmul a continuat cu acerst comportament inuman și de neiertat. Fetița le-a spus procurorilor că s-a temut să nu fie lovită și bătută de jandarm.

Jandarmul a comis acte de natură sexuală imposibil de descris într-un articol de presă. Procurorii militari clujeni mai spun că jandarmul a obligat minora să ”îl masturbeze, până la ejaculare”.

Mai mult, în luna ianuarie 2023, în două rânduri, inculpatul a penetrat-o vaginal cu degetele, pe victima care avea deja 12 ani. El îşi aşteaptă acum sentinţa.

8 comentarii

  1. Damian Răspunde

    Faptele nu pot fi descrise într-un articol…….le-ați descris voi cu lux de amănunte….jegurilor

    • Vasy Răspunde

      De ce esti ofticat?
      Oricum aici e doar o parte din ceea ce a facut “omul legii”, ALTE LUCRURI nu pot fi descrise.
      In afara de jandarm aici nu-i nimeni “jeg”.

  2. DRAGOSTE Răspunde

    ASTFEL DE FIINTE TREBUIE ÎNCARCERATE 15 ANII DE DETENȚIE CU MUNCĂ ZILNICĂ ȘI SĂ PLĂTEASCĂ ACELEI MINORE 50000 LEI ,IAR BONUS ACEST BĂRBAT SĂ FIE CASTRAT !!!

    • Darwin Răspunde

      Dar tu îți dai seama că acest hominid prin fișa postului putea fi foarte ușor trimis ca să supravegheze siguranța copiilor, ordinea și liniștea din zona unei școli? Adică trimiți lupul la stână ca să păzească oile????? Chiar așa de jos am decăzut calitativ???

    • Vasy Răspunde

      Stai ca poate e o neintelegere si defapt a fost o joaca, si nimic nu-i asa cum pare, ii vor rau dusmanii, e lucrul necuratului… acuma sincer nici nu m-as mira daca scapa cu ceva minim, doar suntem in Romania.

      • Darwin Răspunde

        Acum chiar nu cred că de data asta și-a pus în cap și pe mama fetei. Și când la o femeie i se pune pata tu ca bărbat mai bine te ascunzi în orice gaură de șoarec. Dar și merită. Să faci asta cu un copil clar minor tu ca și jandarm sau polițist local, că nu mai știu ce este, dar de fapt nici nu contează. Un om cu toate țiglele pe cap nu face așa ceva! Curios sunt ce vor face cu cei care l-au evaluat periodic ca fiind apt de serviciu. Că până a urmă nu asta este rostul evaluării??? Și ce zic colegii de serviciu? Refuz să cred că nu au fost semne, totuși a făcut ce a făcut o perioadă destul de lungă!!!!

  3. vadimT Răspunde

    sa-l dati lui Putin

  4. Ionel Răspunde

    Cred că legea trebuie schimbată, indivizi de-ăștia trebuie scopiți.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.