Ultima actualizare: azi, 21:27

Locale

A vrut să își ajute un prieten dar s-a ales cu dosar penal. Acum a ajuns în faţa judecătorilor

Un bărbat din Satu Mare s-a ales cu dosar penal după ce a încercat să își ajute un prieten cu transportul, uitând că avea dreptul de a conduce suspendat.

Potrivit informațiilor PortalSM, în data de 24.05.2023, în jurul orei 10:35, bărbatul a fost oprit pentru realizarea unui control, pe DN 1C/ E 81, respectiv pe raza localităţii Turulung.  Verificările au arătat că bărbatul nu avea dreptul de a conduce, fiindu-i suspendată exercitarea acestui drept în perioada 02.05.2023-30.06.2023, ca urmare a depășirii limitei legale de viteză cu peste 50 km/h.

În timpul audierilor, bărbatul a recunoscut că a urcat la volanul unei autoutilitare, având cunoștință că dreptul său de a conduce a fost suspendat. Acesta a declarat că, deși știa de suspendare, a recunoscut că a urcat la volanul autoutilitarei cu intenția de a ajunge în Satu Mare, la piața agroalimentară, pentru a ajuta un prieten cu transportul. El susţine că este singura dată când a condus în perioada de suspendare.

Acum, bărbatul se află în fața instanței, așteptând judecarea dosarului penal.

Un comentariu

  1. 😮😮😮 Răspunde

    Cred că în opinia sa polițiștii sunt de vină că l-au depistat în trafic. Mai înțeleg (de fapt nici asta nu înțeleg dar mă rog asta e), deci mai înțeleg când trage mașina 50 de metri să mute în altă parte dar totuși frate să mergi de la Turulung cale de 40 de km până în piața din Satu Mare cu permisul suspendat e puțin prea mult pentru mine. Ăștia de teapa lui ar trebui să-și piardă permisul pentru vreo 2 ani măcar. Să vedem dacă pățește asta îi va mai trece prin cap să circule fără-fără. Că și prima fază că a mers cu peste 50 la oră peste viteza legală, adică cu peste 100 la oră în localitate nu-i de lepădat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.