Ultima actualizare: azi, 18:04

Locale

FOTO. Prăpăd în judeţul vecin. Două TIR-uri s-au lovit frontal, şoferii încarceraţi!

Două TIRuri s-au lovit frontal într-un accident rutier produs azi noapte în judeţul Bihor, pe DN 1. Unul dintre șoferi a murit pe loc.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Crișana al județului Bihor, Camelia Roșca, a afirmat că ambii şoferi au rămas încarceraţi.

„La ora 2.00, ISU Crișana a fost sesizat cu privire la producerea unui accident rutier între două TIR-uri pe DN 1, în localitatea Tinăud, ambii șoferi rămânând încarcerați în urma evenimentului. Echipajul de descarcerare a procedat la evacuarea celor două victime, predându-le echipajelor medicale. Din nefericire, în pofida manevrelor de resuscitare efectuate, unul dintre șoferi a decedat. Cea de-a doua victimă a fost asistată medical și transportată la Unitatea de Primire a Urgențelor a Spitalului Clinic Județean de Urgență Bihor”, a precizat lt. col. Camelia Roșca.

La fața locului au intervenit multiple echipaje de salvare.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Bihor, comisar șef Alina Fărcuța, a precizat, pentru ebihoreanul, că accidentul s-a produs după ce unul dintre șoferi a lovit o insulă de calmare a traficului și a intrat pe sensul opus.

„Din primele investigații efectuate de polițiștii rutieri din Aleșd, la fața locului, a reieșit că, un bărbat de 52 de ani, din municipiul Ploiești, județul Prahova, în timp ce conducea un autotren cu semiremorcă înspre Oradea, în împrejurări ce urmează a fi stabilite din cercetări, ar fi lovit o insulă de calmare a traficului rutier, ar fi pătruns pe sensul opus de circulație, unde ar fi intrat în coliziune frontală cu un alt autotren cu semiremorcă, condus, înspre Cluj – Napoca, de un bărbat de 40 de ani, din localitatea Borșa, județul Maramureș.

În urma accidentului rutier, bărbatul de 40 de ani, din județul Maramureș, care conducea cel de-al doilea autotren, a suferit leziuni, care, din păcate, i-au provocat decesul, în timp ce era transportat la spital. Totodată, conducătorul primului autovehicul a fost transportat la spital pentru investigații și îngrijiri medicale”, a precizat Alina Fărcuța.

Traficul rutier a fost blocat mai bine de trei ore.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.