Ultima actualizare: azi, 12:10

Locale

Agresorul de sub podul Decebal, arestat. A vrut să violeze o tânără

Agresorul de sub podul Decebal a fost arestat îna ceastă seară. Şandor V. a primit mandat de arestare pentru 30 de zile pentru tentativă de viol, mandat eliberat de Judecătoria Satu Mare.

,,La data de 8 februarie, în jurul orei 21.30, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de supraveghere și control a traficului rutier, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați verbal de către o femeie de 28 de ani despre faptul că ar fi fost victima unei tentative de viol, în proximitatea Podului Decebal din municipiu.

În urma mobilizării mai multor echipaje de poliție, a fost identificată persoana bănuită de comiterea infracțiunii, respectiv un bărbat de 29 de ani, din Satu Mare. 

În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă de viol”, au transmis reprezentanții IPJ Satu Mare, pentru PortalSM.

 

5 comentarii

  1. Mae Răspunde

    Vreau să-i sparg fața și să-i sparg alea două !!!!!

  2. H&R Răspunde

    V de la Varga? Atunci e clar.

  3. Coica Răspunde

    Politia locala lucreaza doar ziua,
    Singurul oras plin de boschetari boolenti pe centru
    Stai sa vina vara

  4. Costi Răspunde

    Acum ~20 de ani sub podul Decebal era nocturna cu spatiu amenajat pentru skate si role. Acum e un alt cuib infect si intunecat. Se asorteaza perfect cu toata zona digului.

  5. Varu Răspunde

    Eu propun ca in unele zone ar trebui interzis accesul oamenilor civilizați,gen ,Ostrovului,M14, ,digul Someșului etc, sunt câteva zone prin care este o adevărată aventură să treci, îți pui viața în pericol la propriu.Iar puțoi ăstea de polițiști stau noaptea în mașină,la o poveste cu colega.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.