Ultima actualizare: azi, 18:04

Locale

Animale sălbatice găsite moarte în județul Satu Mare. Ar fi fost otrăvite

Mai multe animale sălbatice au fost găsite moarte în județul Satu Mare. Potrivit surselor PortalSM, animalele ar fi fost otrăvite.

Cadavrele unor animale, printre care iepuri sălbatici și căpriori, au fost găsite în jurul localității Berveni din județul Satu Mare, iar potrivit surselor PortalSM, animalele ar fi fost otrăvite cu anumite substanțe folosite în agricultură.

Ce spune poliția:

,,La data de 15 februarie, polițiștii din cadrul Biroului Protecția Animalelor Satu Mare au fost sesizați despre faptul că, pe un teren agricol aparținând fondului cinegetic Berveni, ar fi fost găsite mai multe animale, decedate. Polițiștii sosiți la fața locului au constatat faptul că aspectele sesizate se confirmă.

Cadavrele animalelor găsite, respectiv un iepure, doi bursuci și mai mulți căpriori, au fost transportate la Direcția Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor Satu Mare, în vederea efectuării necropsiei. În cauză, cercetările sunt continuate pentru identificarea persoanelor responsabile de comiterea faptei și stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”, au transmis reprezentanții IPJ Satu Mare, pentru PortalSM.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.