Ultima actualizare: ieri, 19:37

Locale

Avocat din Satu Mare prins beat la volan. Condamnat cu suspendare şi la muncă în folosul comunităţii

Un avocat din Satu Mare a fost condamnat astăzi la închisoare cu suspendare după ce a fost prins beat la volan, informează ebihoreanul.  Curtea de Apel Orazadea a emis astăzi sentința cu privire la un avocatul din Baroul Satu Mare.

Potrivit informațiilor din dosar, în seara de 20 mai 2023, acesta a fost oprit pe str. Botizului, din Satu Mare. Avocatul se afla  sub influenţa băuturilor alcoolice, stabilindu-se că avea o îmbibaţie alcoolică de 2,38 g/l alcool pur în sânge

Sentința Curții de Apel Oradea include 10 luni de închisoare cu suspendare, sub supravegherea executării pedepsei pe o perioadă de doi ani.

Avocatul va trebui să presteze 60 de zile de muncă în folosul comunității în cadrul Primăriei Satu Mare sau al Serviciul Public de Asistenţă Satu Mare, au mai stabilit judecătorii. Sentința nu este definitivă și poate fi atacată în următoarele 10 zile la Curtea Supremă.

10 comentarii

  1. Aspi Rina Răspunde

    2,38 g/l alcool pur în sânge????? Acolo era un avocat in alcool nu alcool in avocat !

  2. c-block Răspunde

    La așa concentrație zici că e zăcământ. Baroul nu are nimic de spus? Sau cine știe, nu e caz singular. Nu de alta dar dacă se tace inevitabil asta este concluzia omului de rând. Că face de kkt tagma lor, nu de alta. Sau asta nu mai contează?

  3. Alin Răspunde

    Bun ficat a avut la concentrația asta, înseamnă că cu siguranță este are antrenament și duce!

    • comentator Răspunde

      Era beat în folosul comunității. 😵😉🥴🤮 Mare rușine mare. Mă gândesc cum ziceai și tu că nu era prima dată. Doar că acum l-au prins.

  4. Dex Răspunde

    Cum se numește avocatul?

    • Potrivit rechizitoriului, D. V., avocat în cadrul Baroului Satu Mare, a comis fapta pentru care a fost trimis în judecată în seara de 20 mai 2023. ”A condus autoturismul (…) pe str. Botizului, din Satu Mare, sub influenţa băuturilor alcoolice,Ph Răspunde

      “Potrivit rechizitoriului, D. V., avocat în cadrul Baroului Satu Mare, a comis fapta pentru care a fost trimis în judecată în seara de 20 mai 2023. ”A condus autoturismul (…) pe str. Botizului, din Satu Mare, sub influenţa băuturilor alcoolice, stabilindu-se că avea o îmbibaţie alcoolică de 2,38 g/l alcool pur în sânge”, au arătat procurorii.”

    • Bred Pici Răspunde

      Rudy Giuliani…

    • sheps Răspunde

      Cauta aici dupa initiale. Nu cred ca e asa de greu sa afli. https://www.baroulsm.ro/images/documente/tablou/avocati.pdf

  5. Vasi Răspunde

    Cred ca este gunoiu de Tinca un betiv notoriu si unprotejat a lui Govorica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.