Ultima actualizare: azi, 13:21

Locale

Bătaie într-un sat din județ! O femeie a ajuns la UPU, iar un bărbat a fost reținut de polițiști

La data de 24 februarie, în jurul orei 20.50, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați despre producerea unei altercații cu implicarea mai multor persoane, în localitatea Ambud.

Polițiștii sosiți la fața locului au constatat faptul că aspectele sesizate se confirmă.

În urma evenimentului, a rezultat rănirea unui bărbat de 49 de ani și a unei femei de 48 de ani, care a fost transportată la o unitate medicală, pentru acordarea îngrijirilor de specialitate.

Din verificările efectuate, polițiștii au stabilit identitatea persoanelor bănuite de comiterea infracțiunii, respectiv doi bărbați de 21 și 32 de ani.

Față de bărbatul de 32 de ani a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore.

În cauză, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe.

2 comentarii

  1. De aici fiecare înțelege ce vrea Răspunde

    Votați familia tradițională! Dar nu se termină showurile odată gratuite la neșcoliții țării? Frate, nu te înțelegi cu femeia las-o dracu și nu te certa că nu are sens. Spune sincer, a meritat? Că acum te-a băgat și la răcoare, idiot ce ești cu minte lipsă. Vorba lui tata, femeia pentru care să faci așa ceva nu există și nu va exista niciodată. Să iubești pe maică-ta restul e opțional. Majoritatea femelelor sunt antrenate să exploateze la maxim astfel de situații, le au în ADN și la final tot tu cazi cu kuru-n pluă. Deci?

    • Altu Răspunde

      Dacă citeai știrea nu ai mai fi comentat aiurea. Ce treabă are familia tradițională cu acest caz. De parcă în cuplurile gay e totul lapte și miere,asta așa ca o paranteză. Sau din textul respectiv asta ai înțeles tu,ceea ce denotă că ești doar un analfabet funcțional.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.