Ultima actualizare: azi, 08:39

Locale

Bebeluș găsit mort, aruncat la gunoi. Poliția cere ajutorul cetățenilor

Un bebeluș a fost găsit mort, aruncat la noua rampă de gunoi de la Pata Rât, în Cluj-Napoca, informează cluj24.ro. Mama este acum căutată de polițiști și procurori.

 Bebelușul era pus în doi saci menajeri, iar trupul a fost dus la IML Cluj pentru necropsie. Cercetarea a fost preluată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj care a deschis dosar penal pentru omor. Poliția cere ajutorul populației pentru a ajuta la stabilirea identității femeii care a născut copilul.

„În contextul acestui tragic eveniment, adresăm comunității rugămintea de a veni în sprijinul anchetei, în cazul în care dețin informații care ar putea ajuta la stabilirea identității femeii care a dat naștere copilului. Precizăm că apelul nostru nu este adresat doar cetățenilor din cadrul municipiului Cluj-Napoca”, se arată în informarea IPJ Cluj.

 

Un comentariu

  1. comentator Răspunde

    Puteați scrie de la început că toate s-au petrecut în raiul-ghettou al țiganilor de la Pata Rât de la Cluj. Că dacă nu citești articolul doar te uiți la titlu crezi că e știre locală. Cum este și specificat de voi că ar fi știre locală. După informațiile mele aproximative Clujul nu este Satu Mare. Deocamdată. Sunt niște kilometri buni între noi. Off, off. Geografia țării, bată-l vina.🥴😵😢

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.