Ultima actualizare: ieri, 20:55

Locale

Când va fi gata modernizarea Aeroportului Satu Mare. Terminal nou și pistă extinsă

Lucrările de modernizare a Aeroportului Internațional Satu Mare avansează, iar în această perioadă se lucrează pe mai multe fronturi. Președintele Consiliului Județean, Pataki Csaba, a declarat, luni, în cadrul unei conferințe de presă, că investiția trebuie finalizată curând.

În această perioadă se lucrează pe patru fronturi la Aeroportul Satu Mare: se construiește noul terminal și stația de pompieri și se reabilitează pista și terminalul vechi. Cum lucrările avansează vizibil, președintele Consiliului Județean, Pataki Csaba, a declarat că proiectul trebuie finalizat la mijlocul acestui an.

Proiectul “Reabilitarea și modernizarea infrastructurii aeroportuare”, în valoare de 311.849.839 lei, este cel mai ambițios proiect de dezvoltare al Aeroportului Internațional Satu Mare de până acum, în urma căruia se construiește un terminal nou, se extinde terminalul existent și platforma de îmbarcare, iar pista va fi reabilitată. Proiectul mai prevede și achiziția de echipamente aeroportuare moderne.

9 comentarii

  1. Beny Kira Răspunde

    Felicitari!

  2. vadimT Răspunde

    stati linistit, se face pr zelenski. Nu credeti ca pt bunastarea romanilor se investeste

  3. Hermann G. Răspunde

    Felicitari Luftwaffe-ului.

  4. OrbanTV news Răspunde

    Este extraordinar de interesant și total neîntâmplător faptul că pe fondul conflictului din vecini brusc deodată se dau fonduri pentru reabilitarea și extinderea aeroporturilor din apropierea lor (oare de ce?) plus brusc se găsesc fonduri fără număr-fără număr pentru autostrada Moldovei pe repede înainte pentru care de un deceniu nicicum nu se găseau fonduri și tot așa total neîntâmplător se găsesc bani pentru 4 treceri de frontieră către Moldova și două poduri babane (Giurgulești și Ungheni parcă). Astea toate sunt total neîntâmplătoare. Așa e că îmi miroase gurița a kaka???

    • Trump Răspunde

      Iti miroase neuronul… Cumnata-mea se chinuie de 10 ani sa faca un copil, si incredibil, dar fix acum, pe fondul razboiului din Ucraina a nascut gemeni!!!
      Nu mai zic ca tot pe fondul razboiului din Ucraina s-a calificat si nationala de fotbal la un turneu final!!!
      Si tot pe fondul… se fac in SM un pod si o pietonala peste Somes. Si daca avem timp mai gasim vreo cateva mii de coincidente suspecte a avea legatura cu conflictul din vecini…

      • OrbanTV news Răspunde

        Dacă a făcut tratament hormonal pentru a rămâne gravidă se întâmplă asta foarte des. Așa a fost și în cazul sextupleților de fieccare dată de prin lume. Serios. Dar nu ai tu de unde a ști asta ești prea 🐂 . Tu consumi orice bălegar ce ți se vâră pe gât? Puiucule, pentru autostrada Moldovei s-a spus cât se poate de clar că UE nu dă bani pentru ea (UE a afirmat asta cât se poate de răspicat) pentru că e prea aproape de ruși și nu vor să înlesnească potențiala deplasare de trupe. După care după zece ani de ținut pe tușe și bețe în roate acum brusc deodată se găsesc bani tot de la UE și se lucrează cu o viteză infinit mai mare decât la alte lucrări de infrastructură ???????? S-a defectat singurul tău neuron săracule? Mai crezi în Moș Nicolae?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.