Ultima actualizare: azi, 14:00

Locale

VIDEO. Tânăr din Satu Mare filmat în timp ce calcă un porumbel rănit

Tânăr din Satu Mare filmat în timp ce calcă un porumbel rănit Un sătmărean a surprins, astăzi, imagini șocante în cartierul Micro 15, atunci când un tânăr călca peste un porumbel rănit, distrându-se, astfel, pe seama păsării rănite. Gestul tinerilor a fost filmat de un sătmărean revoltat de cele întâmplate, care a trimis, ulterior, imaginile redacției PortalSM.

Imaginile arată momentul în care tânărul pășește pe pasărea rănită, râzând alături de prietenii săi. Cu toate acestea, după ce au fost atenționați de către localnicul care i-a filmat, aceștia au renunțat să se mai distreze pe seama porumbelului, și l-au lăsat în pace.

Din fericire, pe finalul videoclipului, se poate observa că porumbelul este în viață.

2 comentarii

  1. ecologist Răspunde

    Porumbelul este șobolanul aerului. Ca atare în multe țări civilizate se interzice să dai hrană în public la ele pentru că găinațul lor distruge fațada clădirilor etc. Un porumbel care se comportă așa și nu zboară mai mult ca sigur, de fapt sunt 100% sigur de asta, este bolnav. Așa că lăsați textele astea lacrimogene cu vai săracul porumbel că sunt destui prin oraș. Au unele zone unde oamenii se chinuie la propriu să scape de ele și nu reușesc. Cum e clădirea de lângă sediul Electrica de pe Mircea cel Bătrân. Nu vreți să știți cum arată podul clădirii. Așa că în loc de astfel de texte mai deschideți câteodată ochii când circulați pe stradă. Sunt ca și ciorile din Grădina Romei (drept mai puțin inteligente și mai mici și nu fac gălăgie). Dar asta nu înseamnă că sunt de acord cu chinuirea animalelor, pentru că derbedeii asta au făcut. Cineva nu se autosesizează totuși? Măcar să fie puțin speriați. Că azi un porumbel, mâine un cățel ………. Că așa se formează viitorii ucigași, într-un dispreț complet față de viață. Oricare ar fi ea. Poliția locală cu toate camerele voastre degeaba montate aveți cuvântul.

  2. Altu Răspunde

    Pt invazia de porumbei sunt vinovați oamenii. Podurile blocurilor sunt ideale pt aceste păsări. Tânărul respectiv este un măgar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.