Ultima actualizare: ieri, 19:37

Locale

Cupa Prieteniei, în județul Satu Mare. Echipe din tot județul au jucat fotbal împreună

Partidul Național Liberal Satu Mare anunță succesul celei de-a doua ediții a “Cupei Prieteniei”, un eveniment fotbalistic ce a avut loc sâmbătă, 24 februarie, la sala de sport “Ștefan Petrescu” din Amati. Evenimentul a reunit echipe din întreg județul Satu Mare, aducând împreună comunitatea într-un spirit de camaraderie și competiție.
“Cupa Prieteniei” a fost un prilej de bucurie și competiție pentru comunitatea locală, oferind participanților oportunitatea de a interacționa și de a forma legături solide în cadrul competiției sportive.
Echipa PNL Satu Mare își exprimă recunoștința față de toate echipele participante și susținătorii evenimentului pentru contribuția lor la atmosfera pozitivă și competitivitatea din cadrul “Cupei Prieteniei”.
“Pentru noi, organizarea ‘Cupei Prieteniei’ reprezintă o modalitate de a promova nu doar sportul, ci și valorile de comunitate, solidaritate și prietenie. Suntem mândri să facilităm acest eveniment care aduce împreună oameni din diferite medii și vârste pentru a sărbători împreună pasiunea pentru fotbal și pentru a crea legături puternice între membrii comunității noastre”, a declarat Adrian Cozma presedintele PNL Satu Mare.

3 comentarii

  1. Adobee Răspunde

    Felicitari Jean Vlădoiu pentru organizare.

  2. 🤔 Opa! 🤔 Răspunde

    Victoras romano-maghiar ce se baga acolo in seama :))) numai cand vine vorba de poza de grup. Sa faca putin sport, nyema :))

    • altu fără bmw Răspunde

      Aia nu se zice că era la final și implicat în tamponarea de pe Goga cu BMW-ul personal. Că repede a dispărut cu mașina din decor. Adică trei mașini care de fapt au fost patru. De aici rezultă că aleșii sunt mai egali decât ceilalți. Așa făcea și predecesorul Albu parcă. Parca cu tancul unde îl tăia capul. Dacă pe trotuar la Casa Albă în intersecție ori pe trotuar la intersecția la Crinul (“sunt pe teren”), toate astea sunt amănunte minore, nesemnificative. Frumos exemplu.🤢

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.