Ultima actualizare: azi, 12:33

Locale

Decorațiuni din placaj, produse de tinerii orfani de la Casa Eliezer. Vor să se susțină singuri financiar!

Firma Eliezer Craft, înființată de un fost beneficiar al sistemului de protecție a copilului și fondator al Asociației Eliezer, va produce decorațiuni din placaj, realizate de tinerii care au părăsit centrele de plasament și locuiesc acum la Casa Eliezer.

Profiturile obținute vor fi direcționate către sprijinirea tinerilor care ies din sistemul de protecție. Anton Varga, inițiatorul acestui proiect și al Centrului Eliezer din Micula, a explicat că această decizie a fost luată din considerente financiare, având în vedere dificultățile financiare ale asociației.

Acesta a preluat utilajele unui atelier existent pentru producerea diverselor obiecte decorative și va deschide firma Eliezer Craft pentru a oferi tinerilor oportunități de angajare și formare profesională. În acest moment, trei tineri care locuiesc la Casa Eliezer, lucrează deja la ornamentele firmei Eliezer Craft, printre acestea numărându-se chiar și mărțișoare.

Ornamentele sunt lucrate manual din lemn, cu diverse modele pe care pot fi inscripționate texte după preferințele clientului. Acestea sunt disponibile la prețuri cuprinse între 8 și 11 lei, în funcție de design, iar veniturile obținute din vânzarea acestor produse vor ajunge la Asociația Eliezer.

„Dăruiești și primești! Luna martie e una specială pentru că ne oferă ocazii de a aduce bucurii și de a oferi, pe lângă dragostea noastră, simboluri ale primăverii și aprecierii minunatelor femei din viața noastră, fie că sunt mame, soții, surori, colege sau prietene!  Tinerii de la Asociația Eliezer, oferă spre vânzare, obiecte deosebit de frumoase, în care se regăsește și dragostea, aprecierea, respectul lor pentru toate doamnele! Achiziționând un dar pentru cineva iubit de noi, dăruim speranță beneficiarilor Asociația Eliezer ! “ este mesajul postat de Anton Varga pe pagina sa de Facebook.

2 comentarii

  1. Vasy Răspunde

    Da și bonuri fiscale? Sau e munca la negru?

  2. Ph Răspunde

    Pleacă departe Vasile, aici toți te fură, ai rămas și fără mintiucă, ai grijă să nu rămâi fără obiectul muncii, ori ai rămas deja, de aceea ai comentariile acestea veșnic acuzatoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.