Ultima actualizare: azi, 18:04

Locale

Dr. Stelian Pop s-a alăturat echipei Korall

Unul dintre specialiștii Clinicii Korall din municipiul Satu Mare este Dr. Pop Stelian – medic primar oncologie medicală și medic primar hematologie clinică.

Dr. Pop Stelian a făcut un stagiu de pregătire în Olanda, a urmat cursuri în Marea Britanie, Statele Unite ale Americii, Canada și Elveția, este autorul unor articole apărute în reviste de specialitate de oncologie și sănătate publică și a fost implicat, de-a lungul anilor, în programe de promovare a sănătății, prevenirea îmbolnăvirilor, screening pentru depistarea precoce a cancerului, respectiv în programe de îngrijiri comunitare. De asemenea, a fost implicat în reglementări și modificări legislative în sănătate publică, între anii 1996 și 2000.

El a înființat și condus Secția de Oncologie și spitalul de zi de oncologie din cadrul Spitalului Județean de Urgență Satu Mare și a fost președinte și vicepreședinte al Societății Române de Radioterapie și Oncologie Medicală, incluzând organizarea unui congres internațional de oncologie la Satu Mare. Totodată, a fost directorul Direcției de Sănătate Publică Satu Mare între 1990 și 1994 și director al Institutului de Management al Serviciilor de Sănătate București, între 1997 și 2000.

Dr. Pop Stelian lucrează acum la clinica Korall din municipiul Satu Mare, are contract cu Casa de Asigurări de Sănătate, iar pacienții se pot adresa și cu bilet de trimitere.

De asemenea, pacienții se pot programa cu ușurință online, accesând pagina: p.clinicakorall.ro – “vreau o programare”, dar și apelând la numerele de telefon a recepțiilor.

Clinica Korall Satu Mare: 0361.412.037 sau 0361.800.820.