Ultima actualizare: azi, 08:03

Locale

Preot ortodox din Satu Mare, arestat! Acuzat că a violat un minor

Un preot ortodox din municipiul Satu Mare a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, marți, 13 februarie. 

Preotul este cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de agresiune sexuală şi agresiune sexuală săvârșită asupra unui minor.

Acesta a cerut luarea măsurii preventive a controlului judiciar sau a arestului la domiciliu, însă judecătorii au respins aceste cereri și au dispus arestarea preventivă.

Știre în curs de actualizare…

11 comentarii

  1. Vasy Răspunde

    E ceva greseala acolo, o neintelegere, iluzie optica, trucaj, lucrul necuratului sau dusmanii care ii vor raul. Si popa si minor (deci nu minora) amu’ ii prea de tot.

  2. Vasy Răspunde

    Iarăși eu tristul labagiu mă pricep la toate

  3. De aici fiecare înțelege ce vrea Răspunde

    Dacă era un preot catolic era deja un fluviu de comentarii. Așa în schimb omerta. Nu-i pot înțelege pe cei care se dedau la astfel de fapte. Mai ales că e și preot și are și o vârstă. Mă dezgustă profund. Oare nu se gândește cum s-ar simți el dacă s-ar întâmpla așa ceva cu copiii săi??? Numai că dacă ajunge închis definitiv nu o să aibă viață lungă acolo. pușcăriașii au un cod propriu al lor vizavi de astfel de delicvenți. Încă sper să fie o neînțelegere dar dacă s-a decis arestarea preventivă probabil are și aia niște motive în spate. Mare lucru oricum nu va transpira în afară. Este și statutul dânsului dar și faptul că astfel de cazuri se judecă la secret pentru protejarea minorilor. E foarte trist totuși.

  4. Marius Groza Răspunde

    Penticostalii sunt cei mai corecți

  5. Varu Răspunde

    Poate asta și-a dorit popa,in penitenciar o să găsească mai multe fetițe.

  6. Varu Răspunde

    Penticostalii sunt o sectă nu un cult, așa că termină cu prostiile.

    • Erdei Andrei Răspunde

      Asta asa zic fratii nostrti ortodocsi (mai ales capii bisericii ortodoxe)?

      • 😵😵😵 Răspunde

        După ortodocși cam toți cei care nu sunt ortodocși sunt ptiu sectă și sunt implicit eretici. Inclusiv romano-catolicii. Din păcate printre mai marii BOR există asemenea păreri cu toate că din motive lesne de înțeles nu sunt lăsați să afirme asta în gura mare. Așa că îți cam dai seama cam care le este părerea față de protestanți. Pură toleranță religioasă, Nu? Unii încă nu au aflat că suntem în anul 2024. Sau ce an o mai fi după calcule pseudoștiințifico-fantasmagorice de rit vechi. Dar am înțeles că preotul a servit comunitatea din 1991, deci de 33 de ani, ireproșabil până acum. Va fi interesant ca să nu spun altfel dacă se va dovedi că erau minciuni copilărești cele afirmate. Nu-i iau apărarea că mă dezgustă cei care fac așa ceva dar totuși dacă nu sunt dovezi doveditoare clare măsura aplicată va trebui să aibă repercursiuni. În orice situație.

  7. 😵😵😵 Răspunde

    Daca totul se bazeaza pe decaratiile celor doi minori si fara alte dovezi nu stiu ce se poate judeca, ce se poate demonstra. Asa e eu am spus asa celalt spune ca nu e asa. Apoi fiecare crede ce doreste. Sau ii pun pe toti pe detectorul de mincuni?

  8. Davidescu Răspunde

    Nu pot sa cred asa ceva e un preot remarcabil slujeste de 30 de ani are doctorat in Teologie are atatea publicati si nu a avut nimic si acum de cand au aparut alti interesati sai ia locul deja iau gasit cei care au facuto sa fie siguri ca Dumnezeu le va rasplati nu se vor bucura mult timp

  9. Rareș Fărcaș Răspunde

    Pesedist ordinar

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.