Ultima actualizare: azi, 09:47

Locale

FOTO. A murit fostul consilier municipal, profesorul Gavril Cavași. Mesajul Primăriei Satu Mare

A murit fostul consilier municipal, Gavril Cavași. Primăria Satu Mare a transmis un mesaj după dispariția reputatului profesor.

,,Deplângem dispariția fostului consilier municipal, reputatul profesor Gavril Cavași, un om dăruit activității sale și semenilor săi. În aceste momente dificile pentru toți cei care l-au cunoscut, ne aducem aminte de activitatea sa din Consiliul Local, de dăruirea cu care și-a desfășurat activitatea în slujba sătmărenilor. Dumnezeu să-l odihnească în pace! Condoleanțe familiei îndoliate”, a transmis Primăria municipiului Satu Mare.

6 comentarii

 1. Gheorghe Răspunde

  Odihna vestica profesore.

 2. Igen Răspunde

  Nimic deosebit, omu avea 1000 de ani. Era oleacă diferit când dădea ore în privat, desigur doar celor aleși pe sprânceană, copii de boși, nomenclaturiști și piloși la greu… bani avea căcălău așa ca se rezuma la găini, ouă, carne etc. a trăit bine merci nu doar din leafa de profesor ca s-o zicem pa’dreaptă.

 3. Gerula Răspunde

  Dumnezeu sa îl ierte si sa il odihnească.
  Un om deosebit, un profesor desăvârșit!!!!

 4. V. Răspunde

  Ma Igen prost bou o fatat mata!

 5. Sorin Răspunde

  Odihneasca-se in pace!!!
  Eu unu n-am sa-l uit ,cu celebra lui expresie:
  SUNTE-TI PRECUM BANCA!!!!😃

  • aiai Răspunde

   Noroc că nu a mai apucat să afle ce i-a ieșit din mână. Altul analfabet ce ești. Ce aveți măi cu limba lui Eminescu, v-a făcut ceva că o nenorociți în halul ăsta? Că nu ești singurul de aici care face asta. Că mie nu mi-a fost prof dar la expresia asta undeva nu te deranjează ceva greșeală comisă de tine? Că proful sigur nu a zis așa aia e sigur. Aiai.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.