Ultima actualizare: azi, 19:37

Locale

FOTO. Alarmă cu bomba la o primărie din judeţul Satu Mare. Un bărbat a pus pe jar autorităţile

Alarmă cu bomba la o primărie din judeţul Satu Mare. Un apel la 112 a anunţat, în această după amiază, faptul că în Primăria Pomi ar fi fost amplasată o bombă.

Potrivit informaţiilor PortalSM, autorităţile au intrat în alertă imediat. Primăria a fost evacuată de urgenţă. La faţa locului au fost trimise echipaje de Poliţie pentru a stabili ce s-a întâmplat.

Din primele informaţii, un bărbat, în vârstă de 55 de ani, s-a dus să-şi achite taxele, s-ar fi enervat şi ar fi început să înjure, să-i ameninţe pe angajaţi şi să spună că arnucă în aer primăria, că ar avea o bombă.

Ulterior, a ieşit pe balconul primăriei şi a continuat să ameninţe, după care, tot el, a sunat la 112. Echipajele de poliţie l-au coborât şi l-au predat unui echipaj de ambulanţă. Se pare că bărbatul are  avea probleme psihice.

4 comentarii

  1. Marius Groza Răspunde

    Pataki e de vină. Felicitări Adrian Cozma!

  2. Norik Răspunde

    Corct Pataki trebuie sa-se spanzure !

  3. Feri Poker Răspunde

    Trebuia sa se verifice daca nu a fost vorba despre un AVC,pentru ca asa se manifesta !

    • Asistenta Răspunde

      Lasă tu că le dai prea multe informații. Am văzut eu dat la știri acum vreo 4-5 ani cum au scos afară cu forța dintr-o mașină om șofer la care i s-a făcut rău la volan fiind diabetic. Iar polițiștii tot îl forțau să sufle în fiolă. Simptomele snt asemănătoare, se poate confunda. Mai ales la unii unde sub chipiu nu e mare lucru. Noroc că până la urmă omul totuși a scăpat. Cunoștințele minime în caz de prim ajutor dar și o minimă educație civică sunt sub curul broaștei în țara asta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.