Ultima actualizare: azi, 10:20

Locale

FOTO. Accident mortal în județul Satu Mare. Un tânăr și-a pierdut viața

ACTUALIZARE. Tânăr decedat vineri după-masa într-un accident în județul Satu Mare avea 27 de ani. El a intrat cu mașina într-un stâlp, informează Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Satu Mare.

Ce spune poliția:

,,La data de 16 februarie, în jurul orei 13.20, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier, în localitatea Tarna Mare. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că un conducător auto de 27 de ani, din Tarna Mare, ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, intrând în coliziune cu un stâlp.

Din producerea evenimentului, a rezultat decesul conducătorului auto. În cauză, cercetările sunt continuate în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul”.

Ce spun pompierii:

Vineri după-masă, în jurul orei 13.30, Inspectoratul pentru Situații de Urgență “Someș” al județului Satu Mare a fost solicitat să intervină la un eveniment rutier produs în localitatea Tarna Mare. La fața locului s-au deplasat zece cadre militare, cu o autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj de prim ajutor din cadrul Punctului de Lucru Turț și echipajul de Terapie Intensivă Mobilă de la nivelul județului.

La locul evenimentului, forțele alocate au identificat o persoană cu vârsta aproximativă de 30 ani aflată în stop cardio-respirator. Aceasta a fost predată echipajului medical prezent, care a început manevrele de resuscitare.

Din nefericire, în ciuda eforturilor depuse de către personalul medical, victima nu a răspuns protocolului de resuscitare, astfel a fost declarat decesul la fața locului. Pe toată durata intervenției, pompierii au asigurat măsurile de prevenire și stingere a incendiilor.


Sursa: ISU Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.