Ultima actualizare: azi, 10:57

Locale

FOTO. Doi polițiști din Satu Mare participă la Campionatul Mondial de MuayThai din Thailanda

În perioada 2 – 5 februarie 2024, doi polițiști din județul Satu Mare, Sergiu Florin Dragoș și Gabriel Mândruț, vor lua parte la Campionatul Mondial de Muay Thai din Thailanda, în calitate de arbitri.

Sergiu Florin Dragoș este polițist în cadrul Compartimentului Sprijin Operativ al Poliției de Frontieră, iar Gabriel Mândruț este polițist în cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale și negociator în situații de criză al Inspectoratului de Poliție al Județului Satu Mare. Cei doi vor reprezenta România și județul Satu Mare în calitate de arbitri la ”Amazing Muay Thai World Festival”.

Muay Thai, cunoscut și sub numele de box thailandez, este o artă marțială complexă, care implică utilizarea pumnilor, picioarelor, coatele și genunchii într-o luptă corp la corp. Acest sport este recunoscut pentru complexitate, fiind uneori denumit “arta celor 8 arme” datorită posibilității luptătorilor de a folosi aproape orice parte a corpului ca instrument de atac.

2 comentarii

  1. Feri Poker Răspunde

    Urmează campionatul municipal de Hakuna Matata la care vor participa doar polițiști locali și care se va desfășura la Lacul Cubic.

    • 🤣🤣🤣 Răspunde

      Iar primul loc este rezervat deja pentru Anulu. 😉 Știi tu băiatul ăla picat în cap al soldatului japonez de pe insula cu comori al lui Piedone.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.