Ultima actualizare: azi, 19:37

Locale

Indivizi reținuți de polițiști, după ce au furat bani dintr-un hotel din Satu Mare

Indivizi reținuți de polițiști, după ce au furat bani dintr-un hotel din municipiul Satu Mare. Este vorba de doi bărbați, din județele Satu Mare și Sibiu, care au fost reținuți pentru 24 de ore, iar ulterior, unul dintre hoți a fost arestat pentru 30 de zile.

Ce spune poliția:

,,La data de 31 ianuarie, polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Satu Mare au identificat două persoane, bănuite de comiterea infracțiunilor de furt calificat și complicitate la furt calificat.

În urma activităților investigative efectuate, polițiștii au constatat faptul că doi bărbați, de 34 și 35 de ani, din județele Satu Mare și Sibiu, ar fi pătruns în incinta unei unități de cazare din municipiu unde, profitând de neatenția unuia dintre angajați, ar fi sustras 1.751 de lei.

Cei doi bărbați au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore, iar la aceeași dată, față de bărbatul de 35 de ani, a fost dispusă măsura arestării preventive pentru 30 de zile. În cauză, cercetările sunt continuate în vederea stabilirii întregii activități infracționale”.


Sursa: IPJ Satu Mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.