Ultima actualizare: azi, 15:49

Locale

FOTO. Gogoși expirate de două luni, puse la vânzare, într-un supermarket din Satu Mare

O descoperire neașteptată a fost făcută, luni seara, într-un supermarket din Satu Mare, atunci când un client a găsit gogoși expirate pe rafturile magazinului. Persoana, care și-a exprimat șocul și nemulțumirea, a descoperit că produsele erau expirate din data de 19 decembrie 2023.

Imaginile trimise de client către redacția PortalSM au arătat clar ambalajele gogoșilor, pe care era vizibilă data expirării depășită. Acest incident ridică întrebări legate de practicile de gestionare a stocurilor și verificarea produselor expuse în magazin.

7 comentarii

  1. Vasy Răspunde

    Ce rost are o stire din asta cand nu stim despre ce supermarket e vorba ? Poate nici nu e adevarat!

  2. Eroii nopții zi-lumină Răspunde

    S-a zis că nu se va mai da antibiotice decât pe rețetă și la liber maximum pentru o zi-două. Au zis și ei că vin în întâmpinarea cererii și pun la ofertă pentru doritori antibiotice naturale. Și noi în loc să le mulțumim facem reclamații. Da’ se poate domnule??? 😵🥴😉 Mă, dacă s-a stricat și a mucegăit înseamnă că totuși e ceva natural acolo! Nu ca la meniul mec. 🥴😉

  3. Ph Răspunde

    Hai că vă învăț eu cum se face: se cumpără produsul expirat și mucegăit, se merge acasă, se “descoperă” minunea, se revine cu produsul și bonul la magazin ca să reclami, ți se oferă banii sau un produs conform, le atragi atenția că timp și nervi consumați nu se compensează cu așa ceva, și poți foarte bine să apelezi la autorități, și ca să fie bine (ca să nu fie rău) șeful de magazin se va oferi să îți plătească un coș de cumpărături. Alegeți ce e mai bine, poză pt articol presa locală, sesizarea autorităților sau un coș de cumpărături gratuit. Succes!

  4. IonP Răspunde

    Auchan toata ziua

    • John Răspunde

      NU mai gasesti la Auchan in pungi demult, sunt in caserole, poti sa verifici. E clar ca cineva n-are ce face, eu inca n-am intalnit sa fie in halul ala in nici un supermarket.

  5. dj vasile Răspunde

    Hai sa fim seriosi…se vede de la o posta ca is mucegaiti. Eu nu cred ca cineva din magazin nu vedea asa ceva, sau persoanele care scaneaza produsul( in plus cred ca is si tzapene ca piatra). Aceasta pesoana care s-a sesizat, a vrut si el sa iasa in evidenta cu ceva. Cred ce le-a cumparat in decembrie si a uitat de ele

  6. Catalin Răspunde

    Auchan Satu Mare Acela este Supermarketul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.