Ultima actualizare: azi, 18:04

Locale

FOTO. Loc lăsat de izbeliște într-o pădure din județ. Sătmărean: Nu e nimic amenajat!

Loc lăsat de izbeliște într-o pădure din județul Satu Mare, asta în condițiile în care oamenii sunt informați că se pot relaxa și că pot să își aprindă și o țigară.

Este vorba de pădurea dintre Cionchești și Viile Satu Mare, acolo unde oamenii sunt informați că se pot odihni și pot să fumeze fără nicio problemă. Realitatea este, însă, cu totul alta: în zonă nu e nimic amenajat.

,,Nu este niciun loc special amenajat să fumezi în pădure”, spune un sătmărean care ne-a și trimis câteva imagini pe adresa redacției.

 

5 comentarii

  1. varza de articol Răspunde

    voi chiar nu vedeti cat de penibil este articolul? publicati articole numai sa iasa la numaratoare? in comparatie cu presasm sunteti la un secol distanta.

  2. 🥴🥴🥴 Răspunde

    Niciodata nu era amenajat nimic acolo, probabil fiind padure legea prevede ca sa fie vizibil desemnat un loc unde idiotii sa se joace de-a piromania. Alta treab e ca daca se vroia se amenaja un spatiu de oprire-odihna din cateva scanduri, ceva absolut minim. Doar ca probabil e prea complicat pentru unii. Ca era frumos si nici nu costa mult.

  3. Calin ... Răspunde

    Felicitări Adrian Cozma!

  4. Y-man Răspunde

    Au fost niste bancute, o masa… No, dar le-au privatizat romanii…

    • 🥴🥴🥴 Răspunde

      Apoi nu știu când o fost că eu nu țin minte și bat deja spre 60. Bine nici nu trec pe acolo decât o dată sau de două ori pe an. Nu contează. Dar așa-i ce simplu ar fi ceva amenajat acolo rustic, doar materia primă este la îndemână? Asemenea fapte mărunte și care din păcate se tot adună fac diferența.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.