Ultima actualizare: ieri, 19:37

Locale

Drumuri rapide din Satu Mare către județele vecine. Pataki: ,,Am creat adevărate punți de legătură”

Președintele Consiliului Județean Satu Mare, Pataki Csaba, a participat la Zalău la evenimentul “Business Forum Nord-Vest”, unde a subliniat importanța creării unei infrastructuri moderne pentru susținerea mediului de afaceri.

,,În ultimii ani, prin investițiile Consiliului Județean Satu Mare am creat adevărate punți de legătură între județele din nord-vestul țării. Am deschis noi drumuri rapide și moderne spre Sălaj, Maramureș și Bihor pentru a facilita accesul rapid și sigur între județe. Drumurile dintre Beltiug și Hodod, până la limita cu județul Sălaj, drumul modernizat dintre Satu Mare și Borlești care face legătura cu Maramureș, drumul între Andrid și Sălacea-Bihor, dar și Centura ocolitoare a municipiului Satu Mare, care prin conexiunea de la Oar va face legătura cu Autostrada M3, sunt doar câteva dintre rețelele rutiere care ne vor asigura o mai bună interconectivitate economică în regiune”, a subliniat Pataki Csaba.

Aceste investiții în infrastructură sunt menite să deschidă noi căi pentru schimbul de resurse între antreprenori, să atragă noi investitori și să stimuleze crearea de noi locuri de muncă.

5 comentarii

  1. 😝 Răspunde

    Ciuciu! Spre Baia Mare = puntea lui ciuciu! Spre Oradea = idem ciuciu punte! Barbereala cu propagandă electorală. Mincinosilor….

  2. GB Răspunde

    Mdaa.. drumuri județe de sec. XIX, sparte, cârpite zeci de ani, adică ne-întreținute(tot de voi, Szabo Piști&Co) v-ați chinuit să le aduceți la nivelul sec. XX (noroc cu fondurile europene că altfel… ). BRAVOS! dar atenție, e sec. XXI (dacă adormiți vreo 2-3 mandate ȘI NU LE ÎNTREȚINEȚI vor fi iar praștie! Centura și alte investiții CNAIR NU SE PUN! oricât dați voi din aripioare (și aici mă refer la toți politicienii locali) pe acolo și din gură că noi… Noi… Voi făceți-vă treaba din fișa postului, iar după ce sunt rezultate palpabile, pozitive, concrete, care întradevăr ne sunt nouă, cetățenilor, utile, benefice, eeee.. Abia atunci nu noi… Noi… ci ca un om educat, decent și cu bun simț așteptați lauda, aprecierea, votul! Succes!

  3. dai Răspunde

    Dedicatie melodia Da, Da…….

  4. 😵😵😵 Răspunde

    Cineva fumează marfă tare și să îmbată sau se păcălește singur. Mai țineți minte ce fain s-a “asfaltat” drumul pe care au mers cicliștii pe turul României acum un an jumate??? Cred că veci nu vor mai trece pe la noi.🤮 Frumoasă antireclamă am făcut pentru județ, nu?

  5. jean Răspunde

    Da a-ti crescut viteza de circulatie de la 100 la 50 km , la intrare in RATESTI pt ca cel care are crama Teodor sa aiba teren intravilan , sa ii creasca valoarea,pe 2 km nici o casa si tu trebuie sa mergi cu 50 km/ora altfel te ia radarul , halal viteza huo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.