Ultima actualizare: azi, 20:55

Locale

FOTO. Se lucrează cu motoarele turate pe șantierul noului pod. Problemele au fost rezolvate

După ce problemele cu avizul pentru înălțarea macaralelor de la noul pod peste râul Someș au fost rezolvate, iar Autoritatea Aeronautică Civilă Română a acordat avizul, lucrările au intrat pe făgașul normal, a anunțat, miercuri, primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor.

,,Lucrările la podul peste Someș reintră pe făgașul normal după problemele birocratice pe care le-am întâmpinat. Constructorul a ajuns cu armăturile la cota superioară a pilonilor, iar în următoarele 2-3 săptămâni se va realiza betonarea acestora. Urmează apoi ca investiția să intre într-o nouă fază, întinderea și tensionarea hobanelor”, a transmis primarul Kereskenyi Gabor.

Deschiderea centrală a podului este de 195 de metri și se vor folosi 190 de tone de cablu de oțel.

10 comentarii

  1. Nichipercea Răspunde

    Ce motoare turate, sunteti beti? Sufla vantul p-acolo! 😂

    • Gabor McPalinka Răspunde

      E intrebare retorica? Uita-te ce zambitor e chelu, care crezi ca e motivul?

      • Vasy Răspunde

        Asai ca tot mai bine era cu Doctoru’ primar? La ala macar nu ai avut ce critica pentru ca si-a facut doar drumul la clinicile din Carpati si atat.

    • Credit Răspunde

      Se lucreaza, la cofrare, sus in vărf. Ai urcat acolo sa faci prezenta. Oamenii aia lucreaza pentru un salar, incat din venitul lor, statul scade tot felu de taxe ca să-ti plateasca ajutorul social.
      Ce sa se facă jos, să lustruiască partea carosabila ?

      • Credit Răspunde

        Important e ca măcar eu să cred ce scriu aici. Apoi mai vedem ce scuze se mai inventează pe parcurs pentru nerespectarea termenului. Aia nu e problema mea, pentru aia sunt plătiți alții.

  2. 🙄 Răspunde

    Să îl învețe careva pe Maskulik cum se pune casca de protecție! 😂😂😂 Îl cam deranja la rât.

    • 😮 Răspunde

      Nu-l văd pe sitimenajer în nici o poză. Nu știu tu în care îl vezi. 😮 Nu că ar conta.

  3. fraier Răspunde

    Brrm, brrrm, turăm motoarele cât timp ne stau pe cap șefii. Apoi trecem iar la sprijinirea lopeții. Voi chiar ne credeți fraieri? Mai mult de o grămadă de oameni tranzitează zona zi după zi. Și ziceți că suntem în grafic? Care grafic? Cel vechi sau cel făcut nou-nouț că pe cel vechi l-am depășit cu brio. Asta ziceați și acum un an. 😵 Și dacă nici la finele anului 2024 nu se va preda (sunt șanse de 90%) atunci cine va fi de vină? Încălzirea globală?

  4. Rareș Fărcaș Răspunde

    Felicitări Adrian Cozma!

    • c-block Răspunde

      Numai sper ca deputatul va trece călare peste pod la inaugurare. Asta ca să fie spectacolul ridicol complet. De preferat pe unul alb ca și amiralul H. ăla fără vapoare. Că unii nu au simțul penibilului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.