Ultima actualizare: azi, 13:20

Locale

SilkSkin Retreat – Poarta către eleganță și lux în îngrijirea pielii se deschide!

În acest sfârșit de săptămână, la Satu Mare, își deschide porțile SilkSkin Retreat, salonul de înfrumusețare cu cele mai moderne proceduri și tratamente, care promite să te răsfețe cu eleganță și inovație.

Dedicați pasiunii pentru îngrijire personală, cei de la SilkSkin Retreat oferă o experiență de neegalat cu ajutorul unor aparate de ultimă generație, iar clienții care își doresc să descopere luxul autentic și inovația sunt invitați să nu stea prea mult pe gânduri și să se lase ghidați într-o călătorie relaxantă către frumusețe.

SilkSkin Retreat este un sanctuar al răsfățului, cu o ambianță relaxantă și rafinată, iar fiecare detaliu este gândit pentru a oferi clienților o atmosferă caldă și primitoare în care să se simtă ca acasă. De la epilarea cu laser la tratamentele faciale avansate, SilkSkin Retreat utilizează tehnologii precum Alma Soprano Titanium și Pollogen Geneo X pentru a asigura rezultate excepționale și confort maxim.

La noul salon SilkSkin Retreat se investește în tratamente care oferă rezultate durabile, iar toate dorințele clienților sunt ascultate cu mare atenție și sunt create soluții personalizate. De la epilare la întinerirea pielii, obiectivul este unul clar: evidențierea frumuseții naturale. ,,Programeaza-te acum și permite-ne să te ghidăm în călătoria ta spre frumusețe”, este mesajul transmis de reprezentanții SilkSkin Retreat.

Călătoria începe la sfârșitul acestei săptămâni, vineri, 16 februarie, pe strada Tudor Vladimirescu nr.1, acolo unde noul salon de înfrumusețare SilkSkin Retreat își deschide, oficial, porțile și vă așteaptă între orele 16.00 și 20.00.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.