Ultima actualizare: azi, 21:44

Locale

FOTO. Tânăr din Satu Mare, livrator în Oradea, rănit într-un accident. O șoferiță a trecut pe roșu

Tânăr sătmărean implicat într-un accident grav, după ce o șoferiță a trecut pe roșu. Totul s-a petrecut miercuri seara, în municipiul Oradea, informează Bihoreanul.

Potrivit sursei citate, o șoferiță de 31 de ani, aflată la volanul unei mașini marca Skoda, nu a oprit la culoarea roșie a semaforului și a intrat în plin într-o Dacia, mașină de livrări a unui restaurant din Oradea, autoturism la volanul căruia se afla un tânăr din județul Satu Mare. În urma impactului, tânărul sătmărean a fost rănit.

Ce spune poliția:

„La data de 31 ianuarie, la ora 20.52, o femeie de 31 de ani din municipiul Oradea, în timp ce conducea un autoturism pe strada Dimitrie Cantemir, la intersecția cu strada Lugojului nu ar fi respectat semnificația culorii roșii a semaforului electric, aflat în funcțiune, și ar fi intrat în coliziune cu un autoturism, condus de pe strada Lugojului înspre Dimitrie Cantemir, de un tânăr de 21 de ani din județul Satu Mare”, a precizat, la solicitarea BIHOREANULUI, purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor.


FOTO: Info Trafic Oradea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.