Ultima actualizare: azi, 19:37

Locale

FOTO. Traficanţi săltaţi la Satu Mare. Prinşi în timp ce vindeau 2-MMC

Traficanţi săltaţi la Satu Mare. La data de 6 februarie a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Satu Mare, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Satu Mare, au efectuat o acțiune de prindere în flagrant delict, într-un dosar penal având ca obiect comiterea infracțiunii de efectuare, fără drept, de operațiuni cu produse știind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Astfel, polițiștii au depistat în flagrant delict, în județul Satu Mare, două persoane care ar fi comercializat aproximativ 50 de grame de substanță cu efect psihoactiv (2-MMC), pentru 10.000 de lei.

În urma controlului efectuat asupra autoturismului aparținând uneia dintre persoane au mai fost descoperite 30 de grame de substanță cristalină (2-MMC), ambalată în 4 plicuri cu închidere tip ziplock și suma de bani încasată, de la cumpărător.

Ulterior, au fost puse în executare trei mandate de percheziție domiciliară, fiind descoperite și ridicate mai multe mijloace de probă.

La aceeași dată, procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Satu Mare au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a celor două persoane.

Astăzi, 7 februarie, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Satu Mare a dispus arestarea preventivă a acestora, pentru 30 de zile.

Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

Activitatea a beneficiat de sprijinul jandarmilor Inspectoratului de Jandarmi Județean Satu Mare.

 

Un comentariu

  1. Sâcă Răspunde

    Trebuia să meargă pe fir, să găsească distribuitorul , până la originea infractiunii fără să se laude cu 50 gr. descoperite …Așa mafia din umbră este avertizată chiar de către marii Diicot-iști

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.