Ultima actualizare: azi, 09:22

Locale

FOTO/VIDEO. Protest AUR la Satu Mare. Zeci de oameni au ieșit în stradă

Protest în AUR municipiul Satu Mare. Zeci de oameni au ieșit în centrul orașului și au pornit într-un marș, fiind nemulțumiți de intenția Coaliției de a comasa alegerile din acest an.

Oamenii s-au adunat, joi, în fața sediului AUR din Satu Mare, apoi au pornit într-un marș și au lăsat lumânări la sediile PNL și PSD: ,,Depunem lumânări în memoria omorârii democrației”, au transmis cei de la AUR. Protestatarii s-au echipat și cu pancarte pe care a apărut mesajul ,,Ciolacu, pui de dictator”.

Astfel de acțiuni de protest au fost anunțate în mai multe orașe din țară.

Premierul Marcel Ciolacu a declarat că în coaliție se va discuta despre comasarea alegerilor, precizând că în acest moment sunt 9 state UE care au comasat localele cu europarlamentarele, astfel că precedentele europene s-au creat. „Făcând această comasare, mai mulți români participă la vot”, a spus șeful Executivului.

30 comentarii

  1. jolta Răspunde

    afara afara cu aur-ul din tara

  2. Richi Epoveri Răspunde

    Pute a legionari….

    • comentator Răspunde

      E gloată, nimic mai mult. S-a mutat galeria de fotbal pe stradă. Urmează bătaia după orarul prestabilit. Dacă așa de jos s-a ajuns urmează în curând linșarea în public a celor care nu sunt de acord cu ei, a celor care au barbă și a ochelariștilor. Ca pe vremea mineriadelor.

  3. demian ioan Răspunde

    niste javre ordinare platiti din bani publici

  4. Lili Răspunde

    Azi este miercuri. Treaba se va întâmpla mâine, a fost joia trecută sau este o greșeală cum scrie în articol?

  5. Cristina Jones Răspunde

    Extremismul au ajuns la un nivel foarte inalt in tara asta …….sunt niste imbecili ordinari.

  6. 🤔 Opa! 🤔 Răspunde

    Se vede cine a reprezentat hAUR, duoamna Șoșoaca, care atâta știa în engleză, cand a fost întrebată:
    – How do you do?
    Șosoaca: – iaba daba dooo!

  7. Cora Denzl Simona Răspunde

    AUR, un partid de extremă-dreapta, care a capitalizat enorm din sentimentul anti-ucrainean în creștere, dezinformând și mințind pentru a-și augmenta cifra susținătorilor, a reușit să se poziționeze în majoritatea sondajelor naționale cu un scor de circa 20%, imediat sub PSD și aproape la egalitate cu PNL.

  8. Ciorba Dinu Daniel Răspunde

    La fel de iresponsabili si panarame ca si Raducu Panait…….ce sa nai zic trist.

  9. Ovidiu Orasteanu Răspunde

    Decat adunatura asta fara obiectiv si principii mai bine Gabor Kereskenyi .

  10. maria bertean Răspunde

    si voi radeti de voi ….sunteti rusinea natiuni

  11. Beny Kira Răspunde

    Javre ordinare!

  12. Hai bai Răspunde

    Vad numai comentarii rautacioase , ma bucur ca sunteti multumiti de PSD+PNL partidele care au promis muultee timp de zeci de ani si au facut nimic sau mult prea putin ! Da se pare ca asta vrem ! Nimic ! E bun Ciuca si Ciolacu! O tara de cacat!

    • Eu Răspunde

      @Hai bai Serios? Ai dormi linistit stiind ca ai pus stampila pe …adunatura asta de parveniti ? Tu auzi ce zic “astea” ?

    • Sergiu Răspunde

      Hai bai….da din PNL nu a făcut parte Adrian Ștef care acuma s-a revopsit in HAUR, și cu ajutorul fraierilor care protestează speră să prindă un loc la București,l-a prins patriotismul și grija față de semeni….nu i-ar fi rușine!!!

  13. 🤒🤒🤒 Răspunde

    AFARĂ CU UDMR DIN ȚARĂ NIȘTE JIGODII ORDINARE ȘI HOȚI CARE FURĂ ROMÂNIA PE FAȚĂ!!!!! MUIE UDMR!!!

  14. Romanca din Satu Mare Răspunde

    Interesant este ca acest partid nu este interesat de problemele apărute recent care afectează România și pe romani cum ar fi : vaccinurile achiziționate și care tb plătite, Roșia Montana, hoția de la Sectorul 1 etc. Democratie înseamnă că fiecare cetățean are dreptul sa aleagă și sa fie ales în liniște, civilizat, fără urlete.

    • comentator Răspunde

      Cum a spusmai spus, gloată agresivă. Nu te aștepta de la ei la coportament civilizat. Gândește-te mai bine că după alegerile generale numărul șoșocilor va fi triplu. Dar totul este croit intenționat așa cum a apărut din neant și AUR. Se dă bătălie pe dogme și asta nu numai la noi în țară. În momentul în care argumentele sunt înlocuite de decibeli nu e de bine. Iar când majoritatea va conștientiza asta să nu cumva să fie târziu. Nu la Claudiu Târziu m-am referit. Scoateți cărțile de istorie și recitiți epoca interbelică.

  15. Soso Răspunde

    Ma.. bine ca PSD- PNLe ok..au dus tara de rapa 30 de ani..si ii ridicati in slavi.Mor oamenii pe capete, sistemul sanitar si invatamantul e la pamant..suntem jefuiti in ultimul hal..pensii si salarii mizere..ne trag in razboi care nu-i al nostru…iar voua nu va pasa!!!!Asta meritati atunci..sclavie!!!!Votati-i iar..da nu va mai plangeti!

  16. Gajarmu Răspunde

    SOSo / Hai bai sper sa ai parte de multa dragoste si iubire in viata . Sa va dea Dumnezeu sanatate ca minte pla. Daca alegeti Aur emigreaza si ultimi intelectuali ramasi in tara.

    • Ok Răspunde

      Zeci de oameni au ieșit și la cafea, facem știre și din asta?

      • Mda Răspunde

        Dacă corelau “manifestația” cu orarul târgului de la piața de vechituri erau cu miile nu ca aici. Probabil după asta s-au dus la terasă ca să “dezbată” cum a fost. Trebuie înțeleși. Și ei trebuie să se închipuie că sunt importanți undeva. Mda. Numai stau și mă gândesc oare prin ce mișculații s-a transformat fostul sediul PNL, apoi ALDE în sediu AUR.

  17. Elore Debrecen Răspunde

    Elore Debrecen

  18. Daria Răspunde

    De aia vor comasarea alegerilor..de frica AuR…Simt ca pierd ciolanul! Daca poporul pune botul..la prostiile cu extremismul…e fraier! AUR e denigrat .in ultimul hal! AUR NU VREA RAZBOI..VREA NEUTRALITATE! Asta nu inseamna ca e extremist! Prosti sunt cei care fac jocurile UE!

    • c-block Răspunde

      Si nazistii ori comunistii vroiau numai si numai binele poporului. Apoi ce a iesit cred ca stii. Cam ieftin te lasi fraierit. Astea sunt treburi regizate. Idem a fost si cand s-a agitat usere acum vreo 6 ani. Numai actorii difera. Am mai avut noi PRM si PNG deodata pe val – cu CVT si Becali europarlamentari, apoi a venit PPDD si sper ca mai tii minte ce rezultat a avut. Daca nu inseamna ca trebuie sa iei niste lecitina pentru memorie. AUR calareste nemultumirea justificata a populatiei. Dar asta nu inseamna ca au de gand sa rezolve ceva. Ca nici nu pot dar nici nu sunt in stare. De fapt nici nu vreau asta. Daca puneti botul la behaiturile astea fara logica va meritati soarta.
      PS. De fiecare data, retine de fiecare data, daca esti impotriva a ceva trebuie sa pui ceva in loc pentru ca altfel faci haos. Rusii asta asteapta. Deocamdata eu nu mi-am dat seama in afara de #jos-cu-nu-stiu-care, un fel de ciuma rosie 2.0 altceva nu am auzit. Daca vii ca ei vor desfiinta de exemplu pensiile speciale prin prezenta iti transmit ca te inseli. Numai uita-te cine sunt membrii de marca acruali ai miscarii. Majoritatea sunt speciali si foarte speciali din aia cu ochi albastri care stiu foarte bine sa manipuleze masele. Pe vremuri si Liga Arhangelului Mihai ori Garda de Fier numai bine au dorit sa faca. Asa se intampla cand dai putere oamenilor simpli, frustrati si care duc greu viata de zi cu zi, niste lozinci care suna bine apoi le dai drumul. Asa a fost si marsul asupra Romei acum 102 ani. Din mars s-a transformat pe drum in jaf, pentru ca au jefuit casele din calea lor. Asta vrei?

      • Doar atat... Răspunde

        Nu stiu ce istorie ai invatat, dar precis nu ceea adevarata. Ci aceea scrisa de comunistii romani si urmasii lor privind Legiunea Arhanghelului Mihail a.k.a Garda de Fier. Nu cunosti situatia politica de atunci si nu cunosti nici raul provocat de conducerea politica a tarii. Asta nu inseamna ca sunt de acord cu modalitatea lor de a indrepta lucrurile. Tot asa si depre AUR. Ei sunt departe de a fi legionari, pentru ca sunt miei pe langa ei. Iar extremisti nu sunt pentru ca nu indeplinesc nici criteriile de forma si nici de fond pentru a fi extremisti. majoritatea lumii nici macar nu stie sa defineasca ce inseamna extremismul, daramite sa cunosca din istorie ce inseamna extremismul.
        Nu am asteptari mari de la acest partid AUR, Din contra. Dar desi nu am mai fost la vot in ultimii 8 ani, am sa ii votez pe ei. Nu cred ca vor face ceva in sens bun Romaniei daca ar ajunge la guvernare, dar sper ca nu vor permite ca sa fie vinduta tara pe bucati, asa cum au facut-o cei dinaintea lor. Ei sunt raul cel mai mic. Nu imi doresc AUR singur la guvernare (nici nu cred ca o sa ajunga la guvernare), dar imi doresc sa fie junghiul din coasta a oricarei guvernari. De asta am sa ii votez, desi cred ca o sa aiba soarta PRM si a altor partide care nu au ajuns la guvernare dar au blocat anumite proiecte legislative daunatoare tarii la momentul respectiv.

        • c-block Răspunde

          Eu sunt absolvent la UBB tocmai la istorie iar tu vorbesti ce ai citit accidental de prin manuale. Asa ca lasa tu povestile tale nemuritoare pentru altii si nu stai sa ma combati ca nu ai nici o sansa. La restul textului bagat pe aici de tine aici iti transmit ca politica nu se face pe strada sau pe la birt. Este periculos cand va scapa din mana si nu se va mai putea controla aceasta gloata. Mai tii minte cum l-au pus pe Hitler cancelar ca cica il vor putea tine din frau???? Treburile astea nu asa se fac. Intr-o tara pretins democratica nu asa se fac. Si nu tine nici faza ca ei sunt raul cel mic. Nu tine povestea cu votam raul mai mic, este nociv. Votezi pe cineva ca esti de acord cu ce vrea sa faca. Daca tu votezi pe astia inseamna ca in subconstient iti place ca ii f*te pe cei care sunt la guvernare. La ce varsta am eu multe lucruri am experimentat din pacate pe propria piele. Nu a trebuit să mi se predea cum a fost comunismul adus la putere. Asa ca lasa tu că nu esti tocmai tu profesorul care să ma scolesti. Eventual invers.

        • John Doe Răspunde

          Stai acasa si nu vota, daca asta e logica ta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.