Ultima actualizare: ieri, 15:49

Locale

FOTO. Tragedie în Satu Mare. Tânăr mort după ce a intrat cu mașina într-un stâlp

Un bărbat, în vârstă de 30 de ani, a decedat, vineri seara, în urma unui accident rutier. Bărbatul s-a izbit cu mașina într-un stâlp, a rămas încarcerat, însă echipajele de prim-ajutor nu au mai putut să facă nimic. 

Detașamentul de pompieri Satu Mare a intervenit, vineri seara, 2 februarie, cu două autospeciale de stingere și o autospecială cu modul pentru descarcerare la un accident rutier produs în localitatea Peleșul Mare. Un autoturism a părăsit partea carosabilă și a lovit un stâlp electric. O persoană a rămas încarcerată și inconștientă.

Ajunse la fața locului, echipajele de intervenție au acționat pentru extragerea victimei, care a fost predată în stare inconștientă echipajului Serviciului de Ambulanță Județean Satu Mare, prezent la fața locului. Victima, un bărbat de aproximativ 30 ani, nu a mai răspuns manevrelor de resuscitare, fiindu-i declarat decesul.

9 comentarii

  1. Darwin Răspunde

    Vedeți, vedeți voi. Asta se întâmplă când vi se explică și voi tot nu sunteți atenți? Selecție naturală în starea ei cea mai pură. Bine că nu a luat cu el pe nimeni (vreun pasager sau pe cineva de pe stradă) nevinovat.

    • Golf Răspunde

      @dawinistule (apoi ști că aia cu darwin este o teorie?) chiar atât de greu ți-a fost să privești pozele? Mașina la cum arată la impactul cu stâlpul nu a avut viteză, mai degrabă și-a pierdut șoferul conștiența și de aceea mașina a ajuns unde a ajuns cu viteză mică. Problema probabil vine de altundeva, congenitală sau vaxxuri.

      • 💩💩💩 Răspunde

        Piticii din capul tău, ăia sunt problema! Fă-ți un control psihiatric, de urgență! Până nu omori ceva oameni nevinovați!

  2. @darvin Răspunde

    Nu ai frica lui Dzeu? Pe Presasm scrie ca politisti merg pe ipoteza unui infarct….
    Repede dai cu parerea…:(

    Dzeul sa-l ierte.

    • Darwin Răspunde

      Dar nici tu nu ai frică de ortografia elementară. Era așa greu să copiezi un nume corect? Știi tu în cel mai rău caz Ctrl + C – Ctrl V, ca la proști ca și tine. de restul de cine îmi e frică sau nu e nu cred că e treaba ta, oaie. De ăștia ca și tine mi-e groază pe șosea. Circulați de parcă sunteți fără creier și aveți pretenția ca alții să vă păzească și să vă ferească.

      • Darwin prostu cainele nostru Răspunde

        Mai taci in mortii ma-tii de cretin. Ca vorbesti mult si degeaba. Ai fost tu acolo sa vezi cum s-a produs accidentu ? Sa ma pis pe mormatu lu ma-ta ca nu te-o educat si o lasat un plod idiot ca tine in societate.

        • Darwin Răspunde

          Și tu ai fost acolo? Așa că taci măi morții mă-tii cretinule!

        • Mihaita Piticu' Răspunde

          @Darwin prostu cainele nostru ….Cum vorbesti asa ba , magarule? Asa te-o fatat ma-ta?

          • Darwin

            Ia uită-te cine vorbește urât și cine a început înjurăturile și apoi mai vorbim. Te riști?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.