Ultima actualizare: azi, 14:35

Locale

FOTO. Accident în județul Satu Mare. Mașină în stâlp, persoană încarcerată

ACTUALIZARE. Un bărbat, în vârstă de 30 de ani, a decedat, vineri seara, în urma unui accident rutier. Bărbatul s-a izbit cu mașina într-un stâlp, a rămas încarcerat, iar echipajele de prim-ajutor nu au mai putut să facă nimic.

Ce spun pompierii:

Ajunse la fața locului, echipajele de intervenție au acționat pentru extragerea victimei, care a fost predată în stare inconștientă echipajului Serviciului de Ambulanță Județean Satu Mare, prezent la fața locului. Victima, un bărbat de aproximativ 30 ani, nu a mai răspuns manevrelor de resuscitare, fiindu-i declarat decesul.

Știrea inițială:

Detașamentul de pompieri Satu Mare a intervenit, vineri seara, 2 februarie, cu două autospeciale de stingere și o autospecială cu modul pentru descarcerare la un accident rutier produs în localitatea Peleșul Mare.

Din primele informații, un autoturism a părăsit partea carosabilă și a lovit un stâlp electric. O persoană a rămas încarcerată și inconștientă.

10 comentarii

  1. 😥😥😥 Răspunde

    Vaxeri acum puteți fi mândrii. A mai fost un caz identic prin Călărași vara trecută. Ce experiență “plăcută” și acolo pentru copil. Că tata era la volan când a făcut infarct și nu avea nici 40 de ani, perfect sănătos când brusc s-a dus. Vă dați seama ce s-a speriat copilul, că era lângă el? Da’ știu că veți sări imediat că nu e așa. Știiți ce? Mergeți învârtindu-vă cu toții în …. știți voi unde.🤮

    • 💩💩💩 Răspunde

      Proastă poolă a fost la curu’ lu’ mă-ta!

      • 😥😥😥 Răspunde

        Stai și mestecă ce ai produs 💩💩💩. Apoi înghite. Cine te crezi că îți permiți să-mi înjuri părinții? Sau la tine nu-i mare deranjul că ai fost lăsat pe ceva scară de bloc de mă-ta și de tac-tu? Că au uitat de tine cât au tras bronz din pungă? Lasă că nu scapi și capeți exact ce meriți. Ăștia orbi și spălați pe creier numai așa pricepeți. Tu știi boule că și acum sunt atâtea cazuri ca la început de pandemie dar nimeni nu se mai deranjează? No bagă-te repede la lockdown și taieț-i netul că oricum degeaba ai. Mă-ta știe ce mare idiot a fătat?

        • 💩💩💩 Răspunde

          Cu așa copilărie traumatizantă, nu mă mai mir de prostiile pe care le debitezi!

          • 😥😥😥

            Prin prezenta te înștiintez că ți-ai afișat mutra jegoasă în spațiul public. Așa că dacă continui s-ar putea să ai surprize din partea cuiva pe care îl jignești așa nesilit de nimeni de te vei deplasa prin oraș. Sau nu ți-e frică că scrii din Stâna și vii la oraș odată maxim pe an? Copilărie traumatizantă ai avut tu. Tu batjocorești familia celuilalt și nu eu. Înseamnă că la tine e ceva normal. La mine nu. Pentru binele societății sper să ai în tine și vreo 3 rapeluri ca să fie sigură treaba🐏 bleagă.

          • 💩💩💩

            Prostule care ești tu prost, prin prezenta te informez că tocmai ce m-ai amenințat în spațiul public, ceea ce este o infracțiune, posibil să ai tu probleme!
            De karatiști de tastatură de ăștia ca tine, sunt sătul, băi puțulică! Hai, marș și te freacă cu puța de covor, că o ai prea mică să mai fwți ceva!

          • 😥😥😥

            Eu nu te-am amenințat. Doar am constatat că indiferent cu cine te cerți (pentru că numai te cerți și te contrazici cu ceilalți, acum eu am fost la rând) îți însusești nick-ul altuia și ameninți. Apoi dacă vei merge pe stradă și dacă poza este reală să nu te miri că careva pe care l-ai supărat te pocnește. Asta am încercat să-ți explic. Eu nu mă murdăresc. Pentru că vezi tu tocmai tu începi de fiecare dată, tu sari cu gura mare, tu înjuri de mamă și de toate cele. Eu nu țin minte să fi făcut asta la adresa ta. Așa e frustratule? Așa că ia ceva calmant și data viitoare când mai arunci în spațiul public inepțiile tale prima dată fă un bine și pune pe cineva (un bun prieten) să-ți citească și să-ți interpreteze reacția celuilalt că din ce se pare tu ai probleme serioase în a înțelege un text simplu în limba maternă. Că nu e prima dată când se intâmplă asta, așa este useristule? Vezi că până acum mi-ai înjurat deja de două ori părinții așa că nu știu după tine cine ar fi în culpă cu jignitul și cu amenințatul. Mai gândește. Și nu sunt curios de reacția ta.

      • Golf Răspunde

        Băi 💩💩💩 cu ochi, la câte doze de vaxxuri ai ajuns? Tic tac, tic tac… ăla cu coasa este în apropiere. mass media mai întâi ți-a făcut creierii terci iar mai apoi te-ai rezolvat singur. Să ataci în așa hal o persoană care și-a exprimat părerea arată că ești o dronă biologică fără nici o urmă de rațiune dar ăla cu coasa va rezolva problema în curând.

        • 💩💩💩 Răspunde

          Ai apărut, coșmar ce ești? Ce făcuși, stătui ascuns de frică, este? 🤣🤣🤣
          Marș bă kkt cu ochi!

          • 💩💩💩

            Eu zic să-l dai în judecată că degeaba a comandat Cîțu, Rafila, Mihăilă, Orban et company bunătatea de vaccin întru salvarea națiunii ăsta nu l-a folosit. Ce de sfidare la adresa autorităților domnule care ne vrea binele! Și foarte binele. Ce păcat că se diminuează profitul al Pfizer și la Moderna. No hai, dă-l în judecată că nu e de acord cu tine. 😵😉 Că din ce se pare tu insiști să te faci maro de tot cu orice ocazie. Hai să te ajute omul atunci. Nu crezi că acum ar trebui publicate ca și pe vreme de pandemie efectele pe termen lung ale vaccinului. Că atunci nu era zi fără ceva studiu făcut pe jenunche. Că doar s-au băgat bani cât bugetul țării acolo. Acum dacă s-ar vrea s-ar putea afla și cum stăm cu efectele pe termen lung. Așa cum se face cu orice vaccin care se respectă. Spune drept, după tine oare de ce nu mai pomenește nimeni nimic pe temă? Ai încercat să te gândești la asta? Sau nu ai voie?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.