Ultima actualizare: azi, 08:03

Locale

FOTO. TRAGEDIE. Tânără de 20 de ani găsită moartă în Satu Mare. Georgiana s-ar fi aruncat

O tânără de 20 de ani din judeţul Satu Mare a fost găsită decedată, sâmbătă seara, la fostele blocuri IPL din municipiul Satu Mare.

Potrivit informaţiilor PortalSM, Georgiana era în depresie de mai mult timp şi a dispărut în urmă cu patru zile. Nimeni nu a ştiut nimic de ea. Apropiaţii  au încercat să o contacteze, însă fără niciun rezultat. Încă nu ştie exact ce s-a întâmplat de la momentul dispariţiei până sâmbătă seara, când a fost găsită fără suflare lângă blocurile IPL. Poate că nu se va şti niciodată.

Potrivit primelor informaţii, tânăra s-ar fi aruncat de pe un bloc. Era chinuită de o depresie cruntă.

Trupul tinerei a fost ridicat de procurori şi dus la Prosectură pentru a se stabili cauza exactă a morţii.

Cei care au cunoscut-o au descris-o ca pe o fată cu bun simţ.

“Offf Georgiana ceai făcut Georgiana
Ce era cu tine biata mea 🥺😭😭😭
Erai o fată glumeață vorbăreață cu bun simț
Nu îmi vine să cred ceai făcut
Un suflet chinuit azi so ridicat la cer
Dumnezeu să te ierte și să-ți fie sufletul în pace
Dumnezeule alinăi sufletul
So ierți Dumnezeu pentru ce o făcut era un suflet bun 😭 Odihnește în pace… sper că ești bine”, a scris o prietenă.

5 comentarii

  1. Mircea Răspunde

    Prietenă cred că e o cr..țină sa scrie Dzeu sa te odihnească sper că ești bine…vai

    • 😵😵😵 Răspunde

      Patru mari greșeli, grosolane în doar câteva rânduri. Ăștia de acest tip sunt bine tot timpul pentru că în neștiința lor habar nu au ce le mai lipsește. Idioata naibii, cum să fie bine dacă a murit?????? Cum poți scrie asemenea inepții????

  2. Gheorghe Răspunde

    Pana la urma daca ne gandim ca fata a trait cum a trait cu boala si problemele ei ce sa mai zicem?Depresia dusa de mult fara ca cineva sa o ajute intr-un mod serios nu asa,,lasa fata ca ti-a trece ca si io am avut”” sau ce-s figurile astea ,te prefaci ca esti bolnava?” expresii cu care sunt etichetate unele persoane care trec prin boli de catre,,specialistii”in toate.Poate ca acum este mai bine….ce suntem noi sa judecam?..pana nu treci prin ce a trecut o persoana,ce cruce si greu a dus,ce drame sufletesti traieste,nu sari sa dai cu paru.Daca eu (sau tu)nu ai facut nimic sa ajuti(vorbesc in general)nu ai miscat un pai sa salvezi pe cineva ar fi omeneste sa te abtii sa judeci dand verdicte….Nu stim niociodata ce ne asteapta la cotitura vietii…..Societatea,biserica,institutiile nu fac mare lucru pentru cei pe care ar trebui sa-i ajute,sa-i pastoreasca asa ca nu ma mir deloc ca se ajunge la asemenea drame.Pacat de ea….

  3. Alex Răspunde

    E usor sa judeci … nu stim prin ce a trecut sau ce a dus la gestul asta. Bucurativa ca nu sunteti voi sau vreun apropiat…. Cred ca atunci altfel ati vb.

    • un cunoscator Răspunde

      @Alex, foarte corect. Treaba tristă în toate este că în cazul tinerelor dacă primesc un șoc emoțional și nu au un spijin adecvat în familie atunci chiar dacă stai pe capul ei și o salvezi o dată, de două ori până la urmă reușește să-și ducă la final acțiunea și reușește să-și pună capăt zilelor. Asta dacă nu reușește să-și găsească între timp un sprijin moral și psihic în cineva apropiat. Se pare că acum nu s-a găsit nimeni. Unii foarte ușor aruncă inepții în spațiul public. De fapt nu le costă nimic. Ei încă nu au aflat cât de sensibil este sufletul uman și cât de puțin îi trebuie să se dezechilibreze complet. Nici nu știu cât de norocoși sunt. Cele mai multe dintre fete de obicei se închid și se consumă în interior. Se poate ca nici apropiații să nu știe de problemele ei. În cazul de față se știa dar tot nu a fost de ajuns. Totuși nu poți să faci chiar pe polițistul Stasi pe seama fetei tale. Asta este.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.