Ultima actualizare: azi, 20:55

Locale

FOTO. Zece zile de sărbătoare, la Satu Mare! Târgul Mărțișorului își deschide porțile, în acest weekend

Târgul Mărțișorului se pregătește să-și deschidă porțile la Satu Mare, vineri, 23 februarie, la ora 10:00, și va continua să încânte vizitatorii până în data de 3 martie, la ora 18:00.

Târgul va găzdui o varietate impresionantă de mărțișoare lucrate manual și alte simboluri ale tradiției românești ce marchează începutul primăverii. Vizitatorii vor avea ocazia să admire și să achiziționeze aceste simboluri, fie că sunt clasice sau reinterpretate într-un stil modern.

Printre exponatele oferite se vor regăsi bijuterii lucrate manual, broșe, cercei, brățări, coliere… etc., toate îmbogățite cu elemente tradiționale și inedite, menite să aducă bucurie și culoare în viața celor ce le poartă. De asemenea, vizitatorii vor avea ocazia să se bucure de gastronomia tradițională, cu delicatese locale și produse de sezon.

Sătmărenii sunt așteptați să viziteze căsuțele celor 23 de meșteri populari în perioada 23 februarie-3 martie, zilnic între orele 10.00 – 18.00 în Pasajul Corneliu Coposu. Meșterii și producătorii locali vor încânta vizitatorii cu o varietate de mărțișoare realizate manual, produse artizanale și cadouri ce îi vor bucura pe cei dragi.

Organizatorii evenimentului sunt Primăria Municipiului Satu Mare, Centrul Cultural G.M. Zamfirescu, în colaborare cu Consiliul Județean Satu Mare prin Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale și Asociația pentru Dezvoltarea Rurală Sătmăreană – Produs Sătmărean.

5 comentarii

  1. Luigi😂😂😂😂 Răspunde

    Hãpt pe pista de bitigli ati amenajat târgu’, hey?!? 🥸🍻

  2. Gabor Răspunde

    Nem vout hei !!! Ez van Luigi.

  3. Gheo Răspunde

    Mai bine șterge-ți marcajele de pe pistă că oricum nimeni nu o respectă, nu prea se potrivește și mai mult umblă pe ea pietoni decât biciclete.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.