Ultima actualizare: azi, 10:44

Locale

Gânditori de elită la dezbaterea PNL Satu Mare: Identitatea românească în era europeană

PNL Satu Mare organizează vineri, 16 februarie, începând cu ora 18.00, la Casa de Cultură ”Dr. Augustin Mircea” din Ardud, dezbaterea ”Satu Mare – identitate românească în Comunitatea Europeană” susținută de Institutul de Studii Populare.
Vor conferenția: Adrian Papahagi, Sever Voinescu și Teodor Baconschi.
„Manifestarea se înscrie într-o serie tematică, inaugurată de simpozionul dedicat lui Iuliu Maniu în decembrie 2023 la Satu Mare și are rolul de a fixa în conștiințele noastre locul și rolul pe care Sătmarul îl are în tabloul general național și internațional. Fidel tradiției sale, de aproape un secol și jumătate, privind apărarea identității naționale, atât de plastic rezumată în deviza liberală, ”Prin noi înșine!”, PNL militează pentru salvgardarea acelor valori care ne-au definit în mod esențial în concertul popoarelor civilizate. Va fi o dezbatere vie, cu subiecte incitante de mare actualitate, care are drept scop articularea și mai clară a conceptelor naționale în context european”, transmite PNL Satu Mare.

3 comentarii

  1. 😝 Răspunde

    A ieșit la suprafață și ăla cu 1 vot la 11 secunde. Halal ganditor! Niște ciocoflenderi.

  2. c-block Răspunde

    Mi se pare și logic. Unde avem prin șefime practic numai expedeliști, ca invitați să ne facă campanie tot pedeliști se cheamă. Măcar ăștia s-au retras și au atâta bun simț că nu mai candidează. Veți avea surprize la vot, degeaba înceracți ieșirea de la guvernare în ultima secundă ca să ziceți nu voi sunteți vinovați. Că totul a început de la liberalizarea pieței energetice a lui Cîțu. Și când omul e ars la buzunar aia sigur nu uită.

  3. 😵😵😵 Răspunde

    Na da’ acuma unde-i materialul că cât de fain o fo’? Sau încă nu a sosit materialul gata? Numai întreb. 😵🥴

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.