Ultima actualizare: azi, 12:24

Locale

Sătmăreancă urmărită pe stradă și amenințată cu cuțitul de fostul iubit. Individul i-a spart telefonul

O sătmăreancă a fost urmărită pe stradă și amenințată cu cuțitul de fostul iubit. Sătmăreanca voia să se întâlnească cu actualul iubit, însă acesta a întârziat, iar femeia a dat nas în nas cu fostul iubit, cu care a stat în concubinaj. Individul i-a cerut să vorbească, apoi i-a smuls telefonul din mâna și l-a spart. Mai apoi, a amenințat-o cu un cuțit și cu un briceag, însă totul s-a încheiat când și-au făcut apariția oamenii legii. Fiind terorizată, sătmăreanca a cerut în instanță ordin de protecție împotriva fostului concubin.

Sătmăreanca a precizat că și-a dat întâlnire cu actualul ei prieten în fața unei pizzerii din Satu Mare, iar la un moment dat acolo s-a prezentat fostul său concubin, solicitându-i acesteia să stea de vorbă, având asupra sa un cuțit și un briceag. Apoi a amenințat-o, iar în momentul în care femeia a vrut să sune la 112, individul i-a smuls telefonul din mână și l-a spart. Mai apoi, la fața locului a ajuns și actualul iubit al femeii, iar individul a început să-i urmărească, având asupra sa cuțitul și briceagul. Acesta din urmă s-a calmat în momentul în care a intervenit un echipaj de jandarmerie.

Femeia a mai spus că individul a mai avut ieșiri sub forma violențelor verbale și a hărțuirii și în trecut. I-a mai distrus anterior și alte telefoane mobile pentru a o împiedica să ia legătura cu părinții și prietenii, din cauza faptului că era gelos. De asemenea, a mai precizat că individul i-a cauzat suferințe psihice, acesta fiind motivul pentru care s-a despărțit de el și că solicită emiterea unui ordin de protecție.

Individul nu mai are voie să se apropie de fosta concubină și de locuința acesteia timp de 12 luni: ,,Dispune obligarea pârâtului la păstrarea unei distanțe minime de 100 metri față de reclamantă și față de reședința acesteia”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.