Ultima actualizare: azi, 19:37

Locale

Ghinion pentru un sătmărean. S-a dus să cumpere înghețată pentru copii și a ajuns în fața instanței

Ghinion pentru un sătmărean. Bărbatul s-a dus să cumpere înghețată pentru copii și a ajuns în fața instanței, după ce a fost oprit de un echipaj de poliție.

Potrivit informațiilor PortalSM, polițiștii sătmăreni au oprit un autoturism pentru un control de rutină, iar după verificarea actelor, pentru că emana un puternic miros de alcool, șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, care a prezentat o concentrație de 0,76 mg/1 alcool pur în aerul expirat.

Fiind audiat, bărbatul a declarat că intenționa să cumpere pâine și înghețată pentru copii de la magazinul din apropierea locuinței sale, situat la aproximativ 70 de metri distanță. Pentru că nu voia ca înghețata să se topească, afară fiind foarte cald, s-a urcat la volanul autoturismului și a condus de la domiciliul său, circa 50 metri, moment în care a fost oprit în trafic de către un echipaj de poliție.

Bărbatul recunoscut faptul că a consumat băuturi alcoolice înainte cu circa 20-30 minute, respectiv trei beri de 0,5 litri. Acum acesta urmează să fie judecat ,,pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.