Ultima actualizare: azi, 15:17

Locale

Hoaţa în roz cu glugă pe cap. Filmată când intră într-o casă şi fură pensia unei bătrâne

Hoaţa în roz cu glugă pe cap. O femeie din Ardud, îmbrăcată în haine roz şi cu glugă pe cap, a fost filmată cum, dimineaţa la ora 10, a intrat în casa unei pensionare de unde a furat 1.600 de lei. Cu banii s-a dus direct la păcănele unde i-a pierdut aproape pe toţi. Hoaţa a ajuns, astăzi, în faţa judecătorilor.

Potrivit informațiilor PortalSM, incidentul a avut loc la data de 12.11.2023. Proprietara locuinței, o pensionară, a descoperit dispariția banilor din dulap după două zile. Momentul în care hoața a intrat în casă a fost surprins de camerele de supraveghere ale fiului bătrânei, care locuiește chiar lângă ea. În imaginile surprinse apare o femeie îmbrăcată în pantaloni de culoare roz, cu o geacă maronie, pantofi negri și o geantă roșie cu alb, cu o glugă pe cap, care intră în curtea bătrânei și după aproximativ șapte minute iese.

După mai multe investigaţii, ea a fost prinsă şi a recunoscut că furat banii pentru a-și acoperi cheltuielile alimentare, deoarece cardul său nu a fost acceptat la magazin. Ea a declarat că a vizitat locuința bătrânei cu un an în urmă pentru a vinde un coș, ocazie cu care a văzut că aceasta scoate suma respectivă  din acel dulap, aspect pe care l-a ținut minte. Ea a spus anchetatorilor că a ales să fure deoarece cardul pe care îl avea nu a fost acceptat la magazin și nu avea bani.

Potrivit propriei mărturii, ea a intrat în curte, a strigat să vadă dacă este cineva acasă, fără a primi vreun răspuns, după care a pătruns în interior pe ușa de la intrare, care la fel nu era asigurată cu cheia, și s-a dus direct la dulap, de unde a sustras suma de 1.600 de lei și a plecat.

Femeia le-a spus polițiștilor că 200 de lei i-a cheltuit pe alimente și restul, 1.400 lei, i-a pierdut la aparate.

Ea a fost trimisă în judecată în această săptămână.

Un comentariu

  1. H&R Răspunde

    Pantera Roz?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.