Ultima actualizare: azi, 15:17

Locale

O femeie susține că a fost violată de doi bărbați, care i-ar fi vândut țigări

O femeie din Satu Mare susține că a fost victima unei agresiuni din partea a doi bărbați, după ce ar fi cumpărat țigări de la aceștia. Ea susţine că ar fi fost drogată şi cei doi au abuzat-o, dar autoritățile au renunțat la urmărirea penală din lipsa probelor.

Potrivit femeii, la sfârșitul lunii august 2022 se afla împreună cu fiica sa, care la acea dată era în vârstă de 6 luni, în cartierul Solidarității. A apelat la doi bărbați, cărora le-a dat suma de 2 lei, în schimbul a două țigări.

După ce a fumat una dintre țigări, și-a pierdut conștiința și s-a trezit ulterior într-un apartament unde a fost abuzată sexual. După cele întâmplate, s-a îmbrăcat, și-a luat fetița iar în momentul când a plecat, cei doi i-au spus ca să nu povestească la nimeni cele petrecute.

Femeia nu a mers la medicina legală sau la poliție la momentul faptei și nu deține probe care să susțină acuzațiile. A declarat că nu a povestit nimic timp de un an din frică față de presupușii agresori. Abia în august 2023, a discutat cu soțul ei despre incident.

Aceasta a spus că îi este frică de aceste două persoane, care se lauda la toată lumea cu ce i-ai făcut, se simte în continuare în pericol, motiv pentru care solicită redeschiderea cercetărilor penale pentru infracţiunea de viol.

Cu toate acestea, autoritățile au renunțat la urmărirea penală din lipsa probelor concrete.

2 comentarii

  1. 😵😵😵 Răspunde

    Nesimițiții naibii! Numai doi? Unde a ajuns lumea asta. Și la final s-a pricopsit cu un NUP că nu poate demonstra nimic. Tanti draghe, dacă reclami mergi la nenea doctor să-ți facă dovadă că ai fost violată altfel consumi timpul și hârtia pe dosare fără rost. Nu că te trezești după un an și reclami atuncea. Ce să judece instanța dacă tu nu ai dovadă? Sau zicea și ea că facem ca la #mee to din America că acolo femeile se trezesc după 20 de ani sau chiar mai mulți și reclamă. 😵🥴 Nu mă înțelegeți greșit că nu sunt deloc de acord cu asemenea fapte reprobabile dar dacă nu are dovadă ce a crezut ce se va întâmpla?

  2. ilie Răspunde

    Tanti a stat de bunavoie la o tigara si o cafea si apoi distractia a continuat cu menaje a trois….problema a fost cand baietii multumiti de showul facut in 3 au vrut sa repete experienta iar ea nu…De teama sa nu afle sotul de mica escapada a gasit de cuviinta sa aplice metoda lui Napoleon,adica cea mai buna aparare e atacull,reclamand un viol doar ca sa si acopere faptele si sa spele onoarea sotului incornorat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.