Ultima actualizare: ieri, 19:37

Locale

Incendiu la un depozit din județul Satu Mare. Pompierii intervin de urgență

ACTUALIZARE. Inspectoratul pentru Situații de Urgență Satu Mare a fost solicitat să intervină marți, în jurul orei 15.00, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la un depozit de materiale pentru construcții din localitatea Orașu Nou.

La locul evenimentului s-au deplasat 12 pompieri din cadrul Secției de Pompieri Negrești Oaș cu trei autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj de prim ajutor. La intervenție a participat și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Orașu Nou.

La sosirea echipajelor profesioniste la fața locului, incendiul se la manifesta violent la paleții depozitați pe o suprafață aproximativă de 50m². Pompierii au intervenit prompt reușind lichidarea incendiului în limitele găsite. În urma acestuia au ars aproximativ 300 de bucăți de paleți, fiind salvate alte stive de paleți de pe o suprafață aproximativă de 200m².

Sursa probabilă de aprindere a fost stabilită ca fiind jar sau scânteie. Din fericire nu au existat persoane rănite.

Știrea inițială:

Un incendiu a izbucnit, marți după-masa, 27 februarie, la un depozit din județul Satu Mare. Pompierii intervin de urgență cu două autospeciale.

,,Secția de Pompieri Negrești Oaș intervine cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj de prim ajutor pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la un depozit din localitatea Orașu Nou. Din primele informații ard paleți pe o suprafață aproximativă de 50m² cu pericol de propagare”, informează ISU Satu Mare.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.