Ultima actualizare: ieri, 19:37

Locale

Ludovic Orban vine la Satu Mare, în weekend! Se alege conducerea județeană a Forța Dreptei

Ludovic Orban, președintele Forța Dreptei, vine la Satu Mare, vineri, la alegerea conducerii județene a Forța Dreptei. Evenimentul va avea loc la ora 15.00, la Filarmonica de Stat Dinu Lipatti, fiind asteptati toti membrii si simpatizantii Forta Dreptei din judetul Satu Mare.

La conferință vor participa: presedintele partidului Forta Dreptei, Ludovic Orban, Violeta Alexandru, fost ministru al Muncii si liderul grupului deputatilor FD, deputatul Constantin Sovaiala, deputatul Claudiu Chira, deputatul Daniel Rusu, deputatul Vasile Nagy, Adrian Oros, fost ministru al Agriculturii si senator FD, Ion Stefan, fost ministru al Dezvoltarii si actual deputat FD; Opris Cristian, presedinte al organizatiei de tineret FD.

9 comentarii

  1. Beny ... Răspunde

    Degeaba!

  2. Baciu Iany Răspunde

    Mereț’ mă, doară nu gândyț că vă bagă oarecare în samă. Noa și ce, a viny zongorașu ș-apoi ce? Nyom câca pă noi de emoțiunye. Ha, ha, ha… . Zongorașu ștym ce poatye, să să deie păstă cap cu motoru, că așe o făcut când o fo’ ministru. Meț’ mă și trajeți apa după voi! Mâncavar kolhozu.

  3. Haoleu Răspunde

    Incuiați repede pivnița!

  4. Tercica Răspunde

    Mișto, vine la noi văru Liaici chitaristul? Ne va trage un ciordaș a la ferentari.

  5. 😵😵😵 Răspunde

    Veniți la mine la partid că uite ce gagiu fain și bine îndopat vă fac și pe voi! Unii nu au senzația decenței. Ce e mult e mult. Asa deja frizează absurdul. Omul ăsta acum pică jos că sigur nu-i sănătos dar se agită cu politica. Știți la cine mă refer. Asta în loc să se îngrijească de sănătatea proprie precară.

  6. Pistike Răspunde

    NICIODATĂ n-o să votez un om cu evidente probleme compulsive!

    Monsieur, când nu-ți mai găsești chiloți și izmene pă măsura ta, înseamnă că trebuie să o lași mai moale cu halitu’ 😉

  7. pe Ulei Răspunde

    Ce aveți cu el, omu are uarice probleme de sănătate, lăsați-l în pace. Baiu îi cu Laici zongorașu, ăsta nu vede că nici “CINE ESTE GENARALU? = HAKUNA MATATA” nu-l bagă în samă. Apoi sa-l luăm noi de bun?🤘

    • 😵😵😵 Răspunde

      Deci. De ce să-l votez pe însuși Lucovid Întîiul care a demonstrat cu vârf și îndesat cam ce este în stare? Sau de cel să-l votez pe ăsta muult că la o adică numai urcă pe scările parlamentului și de efort face infarct pe loc? Adică alegeri degeaba că trebuie organizate anticipate pentru vacantarea postului? Spune!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.