Ultima actualizare: ieri, 20:40

Locale

Mamă și fiică bătute de fostul iubit al femeii. Bărbatul a spart ușa și a intrat peste ele

Un bărbat din Carei și-a bătut fosta concubină și pe fiica acesteia, în vârstă de 13 ani, cu o cheie folosită pentru fixarea buteliei de gaz.

Potrivit informațiilor PortalSM, a sfârșitul lunii ianuarie, o femeie, în vârstă de 37 de ani, a alertat autoritățile cu privire la faptul că fostul ei concubin a pătruns în locuința ei spărgând ușa de la intrare. Acesta a amenințat-o cu moartea și a încercat să o lovească, dar femeia a reușit să se ferească. Fiica acesteia, în vârstă de 13 ani, a sărit în ajutorul mamei, iar atunci bărbatul a luat o cheie folosită pentru fixarea buteliei de gaz.

Minora a început să strige după ajutor, iar bărbatul  a lovit-o la nivelul spatelui spunându-i că dacă mai strigă o lovește în cap. Pentru că femeia a sărit în ajutorul fiicei sale, aceasta a fost lovită de bărbat în zona membrelor inferioare.

Cele două au reușit să sară pe geam și să fugă de acasă, după care s-au refugiat în locuința unei surori a femeii, care locuiește în apropiere.

Polițiștii sosiți la fața locului au emis un ordin de protecție provizoriu. Cu toate acestea, atât mama, cât și fiica au renunțat la judecarea ordinului de protecție în data de 08.02.2024, declarând că s-au împăcat cu bărbatul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.