Ultima actualizare: azi, 12:10

Locale

Un bărbat din Satu Mare și-a mușcat soția după ce a aflat de nota scăzută a fiului lor

Un bărbat din Vetiș, aflat sub influența alcoolului, și-a mușcat soția după ce a aflat de nota scăzută la purtare a fiului lor.

Potrivit informațiilor PortalSM, incidentul a avut loc în data de 6 februarie 2024, atunci când un bărbat din Vetiș, aflat sub influența băuturilor alcoolice, și-a atacat atât soția, cât și pe fiul lor. Acesta a mușcat-o pe femeie și a alungat-o din locuință.

Conform declarației femeii, conflictul a izbucnit în timpul unei discuții cu privire la comportamentul fiului lor la școală. Bărbatul, aflat sub influența alcoolului, a devenit agresiv verbal după care a atacat-o fizic atât pe ea, cât și pe polițiștii care au fost chemați la fața locului.

Potrivit bărbatului, acesta a aflat de la directoarea școlii despre problemele pe care fiul lui le are la școală. Pentru că el trăiește în străinătate, și-a acuzat soția că nu are grijă de copil și nu-l îndrumă să-și facă temele. Totodată, bărbatul a strigat şi la copil acuzându-l că nu își face temele și nu se comportă așa cum se cuvine.

Instanța a subliniat faptul că agresorul consumase alcool în ziua incidentului, însă nu ar fi fost la primul incident de acest gen. Bărbatul a mai avut emis un ordin de protecție provizoriu, retras, ulterior, după împăcarea dintre el și soție.

Acum, acesta este din nou obligat la păstrarea unei distanţe minime de 50 de metri faţă de femeie și față de fiul lui.

Un comentariu

  1. abc Răspunde

    Copilul s-a deprins temeinic cam cum se face într-o familie tradițională tuciurie. Nimic nou. Profesor a fost tac-su. E foarte trist. La final va rezulta probabil un scanadalagiu amendat, poate și băgat puțin la răcoare (sigur mai are și alte păcate) iar copilul va îngroșa numărul asistaților sociali. Că doar nu se preocupă de învățat, probabil nici condiții nu prea are. Interesează asta pe cineva? Da’ de unde! Oare cei de la asistență socială din localitate ce păzesc? AMR-ul până la pensie??? Să nu cumva să faceți ceva! Că vedeți voi ăsta când crește va face pui că altceva nu știe să facă. Care la rândul lui iar va sta la întins mâna. Interesant că aceea fată care a fost înfiată afară își căuta recent familia ce fain s-a realizat! Oare la asta nu gândește nimeni? Sau e nevoie de cât mai mulți din ăștia??? Sper că nu. Alooooo.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.