Ultima actualizare: azi, 15:17

Locale

Mort de beat, un șofer a intrat în mașina de pe contrasens. A aţipit și a dat vina pe o groapă

Mort de beat, un șofer a intrat în mașina de pe contrasens și a dat vina pe o groapă. Bărbatul a scăpat cu o condamnare cu suspendare, sentinţă dată în această săptămână.

Potrivit informațiilor PortalSM, autoritățile au fost alertate de o femeie prin apel la 112 cu privire la faptul că, un autoturism marca Volkswagen a pătruns pe sensul opus de circulație, acroșând autoturismul condus de aceasta. La fața locului, polițiștii au identificat șoferii implicați și au efectuat testarea cu aparatul etilotest. Conducătoarea autoturismului a fost testată negativ, în timp ce bărbatul din Volkswagen a înregistrat o concentrație de 1,20 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Șoferul a recunoscut că a consumat alcool în cantități semnificative în ziua precedentă și în ziua accidentului, respectiv 4-5 doze de bere și mai multe pahare de vin. El a arătat că a fost sunat de către mama sa care a avut o cădere de glicemie, aceasta suferind de diabet, motiv pentru care a urcat la volan.

Bărbatul a mai declarat că la trecerea la nivel cu calea ferată a încercat să evite o groapă și a fost orbit de faruri, dar e posibil să fi ațipit, astfel că a intrat parțial pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune cu un alt autoturism.

Șoferul a fost condamnat la 1 an și 6 luni de închisoare cu suspendare și la 60 de zile de muncă în folosul comunității, pentru conducerea sub influența alcoolului și producerea accidentului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.