Ultima actualizare: azi, 19:37

Locale

VIDEO. O fetiță din Seini a impresionat toată România. Jurații de la ”Românii au talent”, fermecați

O fetiță din Seini i-a fermecat pe jurații de la ”Românii au talent” și a impresionat toată România cu vocea și atitudinea ei din preselecțiile sezonului 14 a talent show-ului difuzat pe PRO TV.

Dora Debreczeni are 8 ani și este din localitatea Seini, județul Maramureș. Micuța a interpretat un cântec popular și a cucerit inimile juraților și publicului, în noul sezon ”Românii au talent”.

Fiind întrebată dacă este adevărat că sunt torturi foarte bune la Seini, Dora a venit cu un răspuns care a stârnit hohote de râs: „Am mâncat torturi la Seini, dar e mai bună palinca”, a răspuns micuța.

VIDEO cu momentul:

13 comentarii

  1. TV Commercant Răspunde

    Oare nimeni nu observă cât de regizat este totul? Eu nu mi-aș lăsa copilul să se expună la așa ceva la o asemenea vârstă. Pentru că în caz de insucces nu știu cum gestionează situația un copil mic și poate avea repercursiuni pe termen lung, inclusiv psihologic. La Proteve au fost nenumărate cazuri cu aranjamente dovedite la astfel de concursuri-spectacol. Dar la unii părinții mai mult contează să-și expună plodul indiferent de risc.

  2. Anaconda Răspunde

    Te roade invidia ???

    • TV Commercant Răspunde

      Nu. Care invidie? Recitește ce am scris că nu ai priceput. Copilul meu a făcut sport de mic, a ajuns campion național pe meritele lui, a ajuns și în mass media la vremea respectivă. dar asta cu mami și tati își expun copilul dulce, țuca l-ar mama nu o să pricep niciodată. Și dacă la vot la final după ce este aplaudată este luxată și ajunge să plângă două săptămâni și veci nu o să vrea să mai facă nimic ce faci atunci? Ia să te aud. Care invidie?

      • H&R Răspunde

        @TV Commercant
        Si in sport nu poate sa piarda? Cazul de insucces cum gestioneaza? E aceeasi Marie dar cu alta palarie.

        • TV Commercant Răspunde

          Mai gândește. Acolo este pregătit pentru asta. Aici toată lumea îi zice că ce drăguță și ce scumpă este. Până la proba contrarie. E prea fragedă vârsta pentru așa ceva.

  3. Anaconda Răspunde

    Copilul ca și viitor adult trebuie pregătit din punct de vedere psihic și emoțional că în viață nu poți sa fii pe primul loc tot timpul. Azi câștigi mâine pierzi . Viața merge înainte.

  4. TV Commercant Răspunde

    @H&R. Consider că la vârsta ei e prematură așa ceva. Are doar vreo 5-6 ani. și să faci astfel de experimente pe propriul tău copil…. Eu unul nu mi-aș încerca norocul. E prea mare riscul în caz de nereușită.

    • H&R Răspunde

      Copii de azi sunt altfel educati, multi la 2-3 ani deja sunt cu telefonul in mana. Noi ce am avut la aceasta varsta in mana? Au mai multa incredere in ei/ele. Nu cred ca pricepe mai rau ca o serbare sau o inchidere de an la gradinita sau la scoala, cand trebuie sa recite o poezie sau un text, sau sa cante.

      • TV Commercant Răspunde

        Eu repet, nu aș risca. Copiii de obicei au îbcredere deplină în adulți. Nici nu le trece prin cap că este posibilă să se petreacă fel de fel de mizerii care știm cu toții că există. Lezat fiind nu se știe cum va reacționa. Eu dacă aș fi în locul părinților eu nu mi-aș expune copilul la asemenea riscuri. Eu asta încerc să zic. Anumite lucruri nu sunt sub controlul lor. Unii pentru audiență sunt capabili de te miri la ce mizerii. Numai adu-ți aminte ce a făcut Chirilă cu Tincuța Fernea în 2015.

  5. GB Răspunde

    O părere pertinentă, avizată și un articol bun despre subiect pentru cei pro și contra:- https://bazavan.ro/2023/06/copii-reality-tv-reglementari-efecte-negative/
    Restul e cancan

    • TV Commercant Răspunde

      Cam asta încercam să explic. De fapt sunt sigur că am fost singurul care m-am deranjat până acolo să văd ce spune articolul pus de tine. Restul sunt părerologi pe aici și habar nu au dar netul e la liber și de ce să nu fie contra dacă nu îi costă nimic, nu? Nu e vina mea că au avut o copilărie nefericită și se recunosc în persoana fetiței.

  6. Radical2 Răspunde

    Orice o întrebau, tot la pălincă ajungea:))). Cât fake.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.