Ultima actualizare: ieri, 21:44

Locale

Peste 100 de drogați au fost prinși anul trecut în Satu Mare

Peste 100 de drogați au fost prinși anul trecut în Satu Mare. Aceștia au fost prinși în timpul unor acțiuni organizate de Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Satu Mare, dar și în timpul patrulărilor.

Potrivit bilanțului Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, în anul 2023 au fost testate pentru droguri mii de persoane, iar peste 100 au ajuns pe mâna poliției după ce au picat aceste teste.

,,În urma desfășurării activităților specifice în cadrul acțiunilor organizate și executate pe linie de ordine publică, inclusiv acțiunile tip ”Blocada”, precum și în timpul patrulărilor, au fost înregistrate și constatate 93 de infracțiuni. În cadrul acestor acțiuni au fost testate peste 1.300 de persoane cu aparatele DrugTest și peste 2.000 de persoane cu testele rapide antidrog. În urma acestor activități au fost identificate 118 persoane care se aflau sub influența drogurilor sau care dețineau asupra lor substanțe interzise”, informează IPJ Satu Mare.


CITEȘTE ȘI:

2 comentarii

  1. Nichipercea Răspunde

    Probabil se patruleaza din avion, altfel ar fi trebuit sa prinda macar cateva mii! 😥

    • abc Răspunde

      Am mai scris-o pe asta. Acum cam 4 ani când încă nu era șlagăr asta cu stupefiante la fiecare colț de stradă și în școli doi de ăștia bine trotilați m-au abordat dacă nu vreau ceva marfă. Toate petrecându-se cam la 50 de metri de sediul poliției ziua în amiaza mare cam pe la ora 11 și atenție la intrare la un colegiu de prestigiu! Vă dați seama ce tupeu în ei! Nici nu vreau să mă gândesc ce e pe Ostrovului sau în alte zone-bombă. Noi ca și țară totdeauna reacționăm tardiv. Nu cred că trebuie să dau exemple. 😯

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.