Ultima actualizare: azi, 15:49

Locale

Peste 9.000 de copii din Satu Mare vor beneficia de programul guvernamental ”Masă sănătoasă”

Peste 9.000 de copii din județul Satu Mare vor beneficia de programul guvernamental ”Masă sănătoasă”, a anunțat, joi, președintele Partidului Social Democrat (PSD) Satu Mare, Mircea Govor.

De programul guvernamental ”Masă Sănătoasă” vor beneficia zeci de școli din județul Satu Mare, iar copiii vor primi, zilnic, o masă caldă sau un pachet alimentar.

,,Mă bucur pentru cei peste 9.000 de copii din județul Satu Mare, deoarece aceștia vor avea parte de beneficiile programului guvernamental „Masă sănătoasă”, cu o alocare de 20,16 milioane lei. Și de această dată prim-ministrul României, Marcel Ciolacu, demonstrează că se gândește mereu la viitorul copiilor noștri și a aprobat o masă caldă și sănătoasă sau un pachet alimentar în fiecare zi de școală pentru cei mici.

Marcel Ciolacu a subliniat importanța acestei inițiative la nivel național, unde peste 1.200 de unități școlare primesc sprijinul programului „Masă sănătoasă”, beneficiind peste 450.000 de copii. Cu o sumă totală de peste 1 miliard de lei alocată în 2024, impactul acestei măsuri depășește beneficiile imediate. Cele 24 de școli din județul Satu Mare incluse în programul guvernamental reprezintă o dovadă a interesului Partidului Social Democrat pentru viitorul de mâine al României”, a declarat președintele PSD Satu Mare, Mircea Govor.

12 comentarii

  1. SupoziTHOR Răspunde

    Băi Stelian, hotărăște-te și discută cu pedelistul supozitor, că ăsta bate trâmbița cum că ar fi meritul lui exclusiv, și-atunci ciolănel iese din schemă!
    Amu-ți vrea să vă pupăm pe toți în penis că ați scumpit traiul zilnic în așa hal încât din ce în ce mai mulți copii sunt cu venituri mici și au nevoie de sprijin guvernamental?!? Dar nu mai bine faceți presiuni pe guvern să mai reducă din povara bugetară pe care o reprezintați VOI, bugetarii???
    Ia faceți o reformă administrativă să rămână doar 9-10 regiuni și comasați masiv localitățile, să avem doar maxim 10 prefecți, 10 preșuri de CJ și cât mai puțini primari+consilii locale, plus maxim 300 de parlamentari, lucru CERUT de populație prin referendum, să vedeți ce de bani vor fi economisiți!
    Renunțați la jaful banului public prin pndl-urile voastre, direcționați banii acolo unde este strictă nevoie, măcar anii ăștia mai grei, cât ține războiul lui putin!
    V-ați bătut joc de popor destulă vreme!

  2. Opincarul Răspunde

    😁Ce legătură are știrea lui Govor cu mustața lui Roca?😁 Mai bine puneați o poza cu domnul Govor, el este bărbierit, nu ca ăștia doi, și pe urmă el a dat și dat știrea. Cred că și-a amintit că pe vremuri și el dădea, contra cost, de mâncat și de băut la localul lui de striptis “La Mircea”… Aoleo ce bunoace erau noaptea acolo și cum mai dădeau textila jos de pe ele când dansau la țeavă. Ehehei, Maria Magdalena cu nădragi, nici usturoi n-ai mâncat nici gura nu-ți miroase de te tot înghesui pe langa episcop. Acuma ți se pare că ești sfântul Petru, Mirciulică. 😂😂😂

  3. Calin Culcean Răspunde

    Felicitări!

  4. Dacbulibas Răspunde

    Felicitări!

  5. Mișu Moromete Răspunde

    Felicitări!

  6. Pamant Răspunde

    Peste 9.000 de copii din Satu Mare vor beneficia de programul guvernamental ”Masă sănătoasă”…imi vine sa rad…nici un amarat de MAR nu au primit copiii de cand a inceput scoala Septembrie 2023 si pana in prezent 29.02.2024 , adica mai bine de 5 luni.

  7. 😝 Răspunde

    Meșter chef gOVOR, Ha! hai că-i bună. Le are și cu oalele și tepșiile.

  8. Bia Răspunde

    Da bă i criminalule datorită ție și a altor specimene cancerigene avem așa ceva

  9. Marius Groza Răspunde

    Felicitări!

  10. vadimT Răspunde

    da bani sa cumparam numai mancare sanatoasa! Degeaba dai o masa daca in rest mancam nesanatos din ucraina. Cand inchideti vama pt marfa otravitoare? Anul asta n-ai dat lapte si corn, care pt multi era de necesitate. Unde ati fost pana acuma?
    pana ce se da mancare vine vacanta, dar voi ati vrut sa dati, dar sa vezi ca la vot ciuciu 🙂

  11. 🤔🤔🤔 Răspunde

    Bun și care-i meritul în treaba asta al lui Govor? 🤔😮

    • Sâcă Răspunde

      Govor stă liniștit , alianța cu UDMR este ca pecetluită , asta pe lângă articol…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.