Ultima actualizare: azi, 19:37

Locale

Primarul Kereskényi: Podul trebuie terminat în acest an

Primarul municipiului Satu Mare, Kereskényi Gábor, a anunțat, luni, 5 februarie, în cadrul unei conferințe de presă, că noul pod peste râul Someș trebuie finalizat în acest an, chiar dacă termenul de execuție a fost prelungit.

Problemele cu avizul pentru înălțarea macaralelor de la noul pod au fost rezolvate, dar, cu toate acestea, din cauza faptului că obținerea avizului de la Autoritatea Aeronautică Română a durat ceva timp, termenul de execuție a fost prelungit cu șase luni, a spus Kereskényi Gábor.

Chiar și așa, a subliniat primarul municipiului Satu Mare, lucrările la noul pod peste râul Someș, de pe strada ștrandului, trebuie finalizate în acest an.

9 comentarii

  1. Ionel Răspunde

    Stai ca eu nu inteleg. Podul trebuia terminat anul trecut. Dar s-a prelungit cu 6 luni termenul. Suntem in februarie acum, deci 2+6=8 (august). Deci din august pana in decembrie cand “Podul trebuie terminat în acest an” ce se intampla?! Pai zi omule exact cand e podul gata (vara, toamna, iarna). Ca deja e ca ghicitul in stele. Ne luam o plaja larga de timp si parca vad ca iar va fi cu prelungire la sfarsitul anului.

  2. ghita Răspunde

    Stai sa vezi aeroportul de 86 mil de euro care acum trebuie terminat din banii nostri.

  3. Fumuri ambalate Răspunde

    Nu vindeți gogoși la oameni. Pe podul ăsta nu se va circula anul ăsta. Nu mă aștept de la un jurist să priceapă noțiunile tehnice și problemele care trebuie rezolvate încă pe parcurs dar totuși primăria are o armată de oameni presupuși de specialitate. Și zic asta mai ales că lucrarea nu depinde și nu este coordonat ori finanțat de primărie ci de CNAIR, ca și la varianta de ocolire. Așa că mai ușor cu promisiunile politicianiste. Dacă nu s-ar fi optat pentru soluția asta tehnică exagerată podul deja demult era gata. Vezi în cât timp s-a făcut podul de la variantă.

  4. Cosmin Răspunde

    Pe cînd se va observa ca nu se incadreaza in termen o sa vina ceva instituții care nu isi dau aviz sau ca gasesc o specie de porc zburător din cauza caruia se sisteaza lucrarile

  5. 😝 Răspunde

    Termenul de finalizare a lucrării a fost: 22.11.2022. Așa era scris pe panourile de prezentare, am făcut poză.

    • Fumuri ambalate Răspunde

      Ce nu pricep unii este că degeaba că primarul cu părerea că asta nu mai depinde de el sub nici o formă. Este treabă identică cu ce a fost la varianta de ocolire. Nici anul ăsta nu va fi gata circulabil, îți dau în scris asta. Ceea ce uită unii este că NU DE PROMISIUNI DUCEM LIPSĂ. la faza cu promisiuni podul este deja plin.

  6. boralaes tiganus Răspunde

    las ca iese Roca si rezolva, scoata vesta de pe careva face 3 poze si gata.

  7. Vizionaru Răspunde

    Eu când va spuneam acum doi ani ca o sa mai trebuiască trei-patru ani sa-l termine spunea Batalionul Hortobagy de troli UDMR ca sunt reactionar ca nu e adevărat, anul trecut când am spus aceiași hoardă a sărit cu scuza ca sunt “ lucrări fine care necesita timp”, ****șmester tot timpul a susținut ca totul este in grafic….așa sa fie Gabore și la vot!

  8. Nichipercea Răspunde

    Nu va necajiti, ca se lucreaza in draci. Sunt vreo 5-6 muncitori care taie … ceva, deci treaba e ca si facuta! 😂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.