Ultima actualizare: ieri, 20:40

Locale

USR cere modificarea bugetului local al municipiului Satu Mare: ,,Cheltuieli inutile!” Ce soluții au fost propuse

Reprezentanții USR și PNL contestă modul în care executivul Primăriei Satu Mare a elaborat proiectul de buget local pentru anul 2024. ,,Sunt multe cheltuieli inutile”, spune deputatul Radu Panait, care a prezentat amendamentele depuse pentru modificarea bugetului.

Reprezentanții USR și PNL, au organizat, luni dimineața, o conferință de presă în care au declarat că bugetul făcut de primarul Kereskenyi Gabor ,,este un buget făcut pe model pesedist”. Radu Panait a atras atenția asupra bugetului pe care ar urma să îl aibă Clubul Sportiv Municipal, și anume șase milioane de lei: ,,Sunt bani irosiți aiurea pentru că nu este o echipă care să aibă rezultate”, spune deputatul.

El a vorbit și despre soluțiile pe care USR le propune primăriei, iar printre acestea se numără: dotarea locurilor de joacă, mese de șah în parcuri, înființarea unei școli de vară, bani pentru material didactic, reabilitarea parcărilor din cartiere, panouri fotovoltaice pentru școli, amenajarea unui luciu de apă pe Someș, amenajarea unor micro-păduri urbane, amenajarea spațiului verde din jurul blocurilor, respectiv coșuri de gunoi pentru colectare selectivă în parcuri.

Prezent la conferința de presă, consilierul local PNL, Victor Cernea, a prezentat trei dintre amendamentele pregătite de Opoziție: 3.000 de lei pentru fiecare nou-născut, construirea de parcări în cartiere și extinderea rețelei de gaze naturale în cartierul Sătmărel.

,,Bugetul cum a fost el construit de primarul municipiului Satu Mare vizează dezvoltarea clientelei politice UDMR-PSD”, a conchis Victor Cernea.

7 comentarii

  1. USR căcat Răspunde

    Sunt de acord cu ei. Dar de aia tot acești transumanista trebuie să dispară. Dor pop onari. USR trebuie sa dispară

  2. Luigi😂😂😂😂 Răspunde

    Dikk a nagyfejû Viktorka román-magyar keverék, aki ki nem állhatja már lassan a magyarokat és még helyesen sem tud románul írni 😂😂

  3. teo Răspunde

    Amendamente facute pe genunchi….nu ar trebui sa fiti profesionisti? Sunteti o Rusine!!!

  4. Smile Răspunde

    Amendamentele PNL-ului și ale lui Cernea sunt porcării, propunerii de tot râsul, de aceea, consilierii PNL sunt niște ratații, și mai au pretenții să ajungă la conducere, până și cei de USR au venit cu ceva mai palpabil, dar voi cei din PNL, sunteți catastrofă, o rușine.

    • Manea Răspunde

      Corect .
      3000 lei pentru fiecare nou-nascut ? În curând vor fi în parcare la Kaufland , cerșind

  5. partidul gică contra Răspunde

    Atâta vă duce capul să băgați bețe prin gard. Și cât ați fost la butoane în coaliție făceați opoziție. Cu așa comportament distructiv vă săpați groapa singuri. La alegerile de anul ăsta nici jumate din cât ați luat acum 4 ani nu veți lua ca și voturi. Oamenii sunt lămuriți cu voi. Și aveți impresia că legea e valabilă doar pentru alții, la voi e treabă opțională, facultativă.

  6. Bia Răspunde

    4,9% atâta scoateți !!
    Și rămân iar gunoaiele de la PSD în lojă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.