Ultima actualizare: azi, 12:24

Locale

Prins cu detectorul de minciuni. Şi-a bătut copilul şi a ascuns totul

Prins cu detectorul de minciuni. În urma unei perioade de vizită la tatăl său, un băiețel în vârstă de 4 ani a revenit acasă la mama sa cu semne vizibile de agresiune. Mama copilului a depus denunț la Parchetul de pe lângă Judecătoria Satu Mare, acuzând tatăl că ar fi lovit copilul, iar dosarul se judecă acum.

Potrivit informațiilor PortalSM, în perioada 19-21 mai 2023, copilul de 4 ani se afla în grija tatălui. La întoarcerea lui acasă, copilul a prezentat urme de lovituri pe coapsa dreaptă, rezultate dintr-o presupusă agresiune suferită în timpul vizitei la tatăl său.

Potrivit femeii, cei doi au fost căsătoriți din anul 2016, împreună având un copil, care are 4 ani, dar s-a sfârșit în luna ianuarie 2022. Tatăl copilului are un program de vizită pentru minor. În urma incidentului, femeia a declarat că minorul a recunoscut că ar fi fost lovit de către tatăl său, după ce s-ar fi certat cu o copilă.

Tatăl minorului a negat acuzațiile, susținând că în data de 19.05.2023 l-a luat pe fiul său, de la locuinţa mamei sale şi l-a dus la locuinţa sa din Cidreag, pe durata weekend-ului, iar în seara zilei de 21.05.2023 l-a readus pe minor la locuinţa mamei. În această perioadă fiul său s-a jucat prin curte, cu o maşină electrică, s-a dat cu bicicleta, pe trambulină, dar, susţine acesta, nu l-a lovit pe minor cu palma sau cu altceva, susţinând că nu el i-a produs echimozele de pe coapsă şi nici nu ştie cum s-au produs acestea.

În urma incidentului, Serviciului Criminalistic Maramureș, a efectuat testarea cu poligraf a bărbatului, care la întrebarea „În perioada 19-21.05.2023, l-ai lovit cu palma peste picior pe fiul tău?” a răspuns cu NU. La întrebarea “În perioada 19-21.05.2023, tu i-ai produs echimozele de pe picior fiului tău?” a răspuns: NU. Cele două răspunsuri s-au dovedit a fi nesincere.

În prezent, tatăl este trimis în judecată pentru infracțiunea de violență în familie, fiind investigat în stare de libertate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.