Ultima actualizare: azi, 13:20

Locale

S-a dus la un prieten, a băut o sticlă de whiskey, apoi s-a urcat la volan și a făcut accident

S-a dus la un prieten, a băut o sticlă de whiskey, apoi s-a urcat la volan și a făcut accident. Totul s-a petrecut în municipiul Satu Mare, atunci când bărbatul s-a dus la un prieten și a băut până dimineața. După câteva ore de somn acesta s-a urcat la volan, însă a avut ghinion: a intrat cu mașina într-un alt autoturism și a avut de dat multe explicații.

Potrivit informațiilor PortalSM, aflat la volanul unui autoturism, bărbatul a efectuat un viraj la dreapta intrând în coliziune cu un BMW X5 care era staționat, rezultând avarierea celor două autoturisme și a bordurii din beton de la marginea părții carosabile. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul indicând o concentrație alcoolică de 0,97 mg/l alcool pur în aerul expirat

Fiind audiat, bărbatul a declarat că în jurul orei 18.15 s-a deplasat la un prieten, acolo unde a stat până dimineața la ora 02.00, timp în care a mâncat și a consumat o sticlă de whisky de 750 ml sticla. Apoi s-a pus la somn, iar după ce s-a trezit, în jurul orei 11.45, întrucât nu s-a simțit sub influența băuturilor alcoolice, mai ales că a și dormit, s-a urcat la volan. Când a ajuns în dreptul unui imobil a văzut venind din sens opus un alt autovehicul, care i s-a părut că vine pe sensul său, trecând de axul drumului și a virat dreapta ca să evite coliziunea cu acel autovehicul, moment în care, din cauza faptului că partea carosabilă era și umedă, a pierdut controlul și a intrat în coliziune cu un BMW X5 care era staționat.

Bărbatul a fost condamnat, săptămâna aceasta, la închisoare cu suspendare.

Un comentariu

  1. 😵😵😵 Răspunde

    Ce să facă dacă avea o sete în el ca toată Sahara? 🥴🍾

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.